Antena Căutare

Tragedie fără margini! O fetiță de 14 ani și-a pus capăt zilele din cauza colegilor: ,,Când voi pleca, agresiunea între colegi și discriminarea vor dispărea"

Fenomenul de ,,bullying'', adică excluderea dintre colegi și discriminarea a fost factorul care a determinat-o pe Rochelle Pryor să-și pună capăt zilelor. O fată de 14 ani din Australia a lăsat un mesaj inimaginabil despre hărțuirea în școală pe o rețea de socializare, înainte de a se ucide.

Caz șocant într-o școală! Din cauza agresivității colegilor, o fetiță în vârstă de 14 ani și-a pus capăt zilelor după ce a lăsat un bilet de adio pe rețelele sociale: “Când voi muri, agresiunea și rasismul se vor opri”. Fetița a fost batjocorită verbal și agresată fizic de colegi până când nu a mai rezistat emoțional. Ce mesaj le transmite tatăl tuturor părinților

Fenomenul de ,,bullying'', adică excluderea dintre colegi și discriminarea a fost factorul care a determinat-o pe Rochelle Pryor să-și pună capăt zilelor. O fată de 14 ani din Australia a lăsat un mesaj inimaginabil despre hărțuirea în școală pe o rețea de socializare, înainte de a se ucide.

Rochelle Pryor a scris că intimidarea și rasismul s-ar opri odată cu dispariția ei. Singura persoană care a răspuns la postarea ei a fost un prieten.

Tatăl ei a găsit-o inconștientă în camera ei mai târziu în aceeași noapte, iar Pryor, descris cum fetița "dulce și fericita" a murit la spital după nouă zile mai târziu.

A fost nevoie să își pună capăt zilele, pentru ca ceilalți colegi să-și exprime durerea pierderii unei colege dragi.

Toți s-au întors împotriva ei

Sora ei de 17 ani a spovestit presei că adolescenta "fericită și plină de viață" trecea printr-un moment dificil după ce prietenii ei "s-au întors împotriva ei".
Au fost motive de rasism și discriminare, mulți oameni făceau comentarii fără să își dea seama cât afectează.''
Din păcate, Pryor nu este prima fetiță care s-a sinucis din aceste motive. În comunitate au mai avut loc încă 5 cazuri de acest gen, doar anul acesta.

Mai multe suiciduri în rândul minorilor

Au existat trei sinucideri în Australia de Vest, unul în Queensland și unul în Australia de Sud. Un băiat de 12 ani din Brisbane a încercat de asemenea să se sinucidă, în timp ce în noiembrie, o fetiță de 9 ani și-a pus capăt zilelor după ce a fost hărțuită la școală.

Intimidarea este definită ca un comportament care se concentrează pe "a face pe altcineva să se simtă necorespunzător" și poate include dereglări, daune fizice sau amenințări cibernetice. Este vital ca părinții să acorde o atenție deosebită și să fie conștienți de orice semne care ar da de bănuit că cei mici sunt hărțuiți la școală.

Intimidarea, motiv de suicid
Aproximativ o treime din adolescenții din Statele Unite au fost implicați în agresiune, fie ca agresor, fie ca victimă. Afecțiunea poate provoca probleme fizice, precum și cicatrici profunde emoționale. În unele cazuri, ar putea duce la depresie și intenție de suicid.

Aceste probleme pot ajunge la vârsta adultă și pot lăsa cicatrice pe viață. Victimele hărțuirii ar putea deveni, de asemenea, violente ca mijloc de a face față.

Sursă: posts.amomama.es

Unde se vând online bunurile confiscate de Fisc. Site-uri care intermediază vânzările și licitațiile ANAF... Elevii au primit vestea! Ce se întâmplă cu școala în perioada următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x