Antena Căutare

O mamă și-a abandonat bebelușul nou-născut lângă un coș de gunoi: ”E prea mult pentru mine. Nu am bani de hrană!”

O mamă în vârstă de 29 de ani a revoltat o lume întreagă, după ce și-a abandonat copilul nou-născut lângă un coș de gunoi, iar apoi a încercat să fugă cu o motocicletă. Întreg momentul a fost filmat. 

O mamă în vârstă de 29 de ani a revoltat o lume întreagă, după ce și-a abandonat copilul nou-născut lângă un coș de gunoi, iar apoi a încercat să fugă cu o motocicletă. Întreg momentul a fost filmat.

Femeia, în vârstă de 29 de ani, a născut miercuri, în apartamentul ei din Samut Prakan, Thailanda, iar apoi a căutat un loc pentru a-și abandona copilul.

În imagini se vede cum femeia, care este însoțită de un alt copil de câțiva ani, oprește motocicleta și lasă bebelușul pus într-o pungă lângă un coș de gunoi, după care se urcă motor și fuge.

Citește și: Video. Cel mai pofticios bebeluș devine vedetă pe internet! Îi fură mamei mâncarea din față

Patru ore mai târziu, bebelușul a fost găsit de omul care a venit să ia gunoiul. Micuțul era înfășurat într-un prosop și avea cordonul ombilical atașat.

Bărbatul a alertat de urgență autoritățile, iar micuțul a fost transportat la spital. De asemenea, și femeia care a fost identificată imediat a fost dusă la spital și a mărturisit că și-a abandonat copilul pentru că are deja patru, iar acesta ar fi fost prea mult pentru ea, întrucât nu are bani pentru hrană.

Citește și: Ce se întâmplă cu bebelușii în PRIMA ORĂ DE VIAȚĂ! Dezvăluiri senzaționale!

”Nu am vrut să-l ucid. Am sperat ca cineva să-l găsească și să aibă grijă de el. Mi-a fost teamă că aș putea să mă vadă cineva și de asta am fugit. Regret ce am făcut.”, a mărturisit femeia, potrivit Daily Mail.

Lacrimi și durere pentru Otilia, românca ucisă împreună cu cele două prietene ale sale. A fost decretată zi de doliu în ... Caz revoltător în Dâmbovița. Oameni cu handicap, lăsați fără bani și însoțitori de primarul comunei! Ce i-a convins edil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x