Antena Căutare

O mămica și-a retras copilul de urgență de la grădiniță! Ce a găsit în ghiozdanul celui mic a lăsat-o fără cuvinte. „Spuneți-i că mama lui îl iubește”

O mamă și-a retras copilul de la grădiniță, după ce a găsit un bilețel cu un mesaj dur din partea învățătoarei, chiar în ghiozdanul copilului.

O mămica și-a retras copilul de urgență de la grădiniță! Ce a găsit în ghiozdanul celui mic a lăsat-o fără cuvinte. „Spuneți-i că mama lui îl iubește” Galerie
Ce a găsit o mămică în ghiozdanul celui mic a făcut-o să ia o decizie radicală

Tânăra mămica a încercat să își educe copilul să mănânce mai sănătos, iar pentru acest lucru s-a folosit de bilețele cu mesaje motivaționale.

Cu ajutorul bilețelelor, mămica a încercat să îi dovedească copilului că îl sprijină și îi este alături, a încercat chiar să îi împlice și pe îngrijitorii de la grădiniță pentru a-i face acomodarea celui mic mult mai ușoară cu noua sa dietă.

„Vă rog, spuneţi-i că mama lui îl iubeşte şi că se gândeşte mereu la el. Mulţumesc”, a scris femeia pe un bilețel. Însă răspunsul primit, a făcut-o pe aceasta să ia o decizie radicală.

O mămica și-a retras copilul de urgență de la grădiniță! Ce a găsit în ghiozdanul celui mic a lăsat-o fără cuvinte. „Spuneți-i că mama lui îl iubește”

„Nu. Pune-l la dietă şi lasă-mă în pace”

„Nu. Pune-l la dietă şi lasă-mă în pace”. , a fost mesajul pe care l-a primit mămica.

„Şcoala, în loc să îşi arate sprijinul... Sunt absolută şocată de ceea ce s-a întâmplat. I-am pus biletul în cutia pentru pachet pentru că voiam să îl fac să fie fericit, dar, în schimb, am primit asta din partea unuia dintre educatori. Am fost absolut şocată şi am contactat şcoala”. , a postat mămica pe o rețea de socializare.

Ulterior, educatoarea a fost concediată, iar mămica și-a mutat copilul la o altă grădiniță

Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul blocului din Timişoara de unde doi copii şi o femeie de 29 de ani au murit... Românii, pensionare și la 75 de ani! Guvernul Orban, decizie importantă pentru anumite categorii de angajați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x