Antena Căutare

O metodă ingenioasă de copiat la BAC, deconspirată imediat! Cum a încercat un tânăr să trişeze la examenul maturității

Trișatul i-a adus unui tânăr de liceu eliminarea din examenul de bacalaureat și interdicția de a participa la următoarele două sesiuni. Acesta a fost eliminat pentru tentativă de fraudă, având asupra lui o microcască în ureche, prin care un amic îi dicta rezolvările cerinţelor.

O metodă ingenioasă de copiat la BAC, deconspirată imediat! Cum a încercat un tânăr să trişeze la examenul maturității
O metodă ingenioasă de copiat la BAC, deconspirată imediat! Cum a încercat un tânăr să trişeze la examenul maturității

Faza nu i-a ieșit pentru că sunetele care intrau în cască au ajuns imediat la urechile celorlalţi candidaţi din sală, care l-au dat de gol profesorilor supraveghetori.

Tânărul a susţinut miercuri, 24 iunie, proba obligatorie a profilului în cadrul examenului de Bacalaureat. Acesta, candidat dintr-o promoţie anterioară, a absolvit liceul în judeţul Bihor, însă a dat examen în Sălaj, unde s-a mutat recent.

Subiecte Bacalaureat 2020 Matematică. Ce le-a picat elevilor, la fiecare profil în parte

Absolventul a fost eliminat din examen şi, conform regulamentului, el nu va mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale Bacalaureatului.

În sesiunea sesiunea iunie – iulie 2020, la proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de Bacalaureat, din totalul celor 1.733 de candidaţi înscrişi, au fost prezenţi 1.678 (1.312 la matematică, respectiv 366 la istorie), conform Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj.

Barem Bacalaureat 2020 Matematică. Rezolvările au fost publicate! Cum se rezolvă subiectele, pentru nota 10!

Joi, 25 iunie, va avea loc ultima probă de BAC, cea la alegere a profilului, primele rezultate urmând să fie afişate marţi, 30 iunie, până în ora 12.00.

Subiecte Bacalaureat 2020. Ce le-a picat elevilor la Matematică, la Științe ale Naturii

Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic, în 30 iunie, în intervalul orar 16-19, şi 1 iulie, între 8 şi 12.

Candidaţii completează, semnează şi transmit electronic şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere.

Subiecte Bacalaureat 2020. Ce le-a picat elevilor la Matematică, la Pedagogic

În cazul candidaţilor care nu au împlinit vârsta de 18 ani, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora. Rezultatele finale vor fi anunţate duminică, 5 iulie.

Subiecte Bacalaureat 2020. Ce le-a picat elevilor la Matematică, la Mate-Info

Ministrul Muncii a anunțat oficial! Ce se întâmplă cu pensionarii și tratamentele balneare prescrise de medici... Atenție! Românii care locuiesc în aceste zone sunt în pericol mare de inundații! Ludovic Orban a anunțat oficial care su...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x