Antena Căutare

Subiecte Bacalaureat 2020 Matematică. Ce le-a picat elevilor, la fiecare profil în parte

Subiecte Bacalaureat 2020 Matematică. Află pe a1.ro ce subiecte au picat astăzi la Matematică, pentru elevii de la Real, care au susținut proba obligatorie a profilului.

Subiecte Bacalaureat 2020 Matematică. Ce le-a picat elevilor, la fiecare profil în parte
Subiecte Bacalaureat 2020 Matematică. Ce le pică elevilor, în acest an. Ce au avut de rezolvat anul trecut | Inquam/ Octav Ganea

UPDATE. Au fost publicate baremele pentru corectarea lucrărilor elevilor la Matematică, la fiecare profil în parte. Le puteți consulta, AICI!

UPDATE: Subiectele pe care le-au primit, la Matematică, la Bacalaureat 2020, elevii de la Pedagogic, pot fi consultate AICI!

UPDATE: Subiectele pe care le-au primit, la Matematică, la Bacalaureat 2020, elevii de la specializarea Științe ale Naturii, pot fi consultate AICI!

UPDATE: Subiectele la Bacalaureat 2020, la Matematică, pentru elevii care au învățat la profilul Mate-Info, sunt disponibile AICI!

UPDATE: Subiectele la Bacalaureat 2020, la proba de Matematică pentru profilul Tehnologic sunt disponibile AICI!

Citește și: Bacalaureat 2020. Elevii de la Uman au susținut proba la Istorie. Ce subiecte le-au picat liceenilor

Absolvenții de liceu au susținut astăzi examenele la Matematică și Istorie, în funcție de profilul la care au învățat.

Subiectele la Matematică, la examenul de Bacalaureat 2020, la fiecare profil în parte, vor fi publicate de a1.ro imediat ce vor fi disponibile.

Calendarul examenului de Bacalaureat 2020 prevede că proba obligatorie a profilului începe la ora 9:00, iar candidații au la dispoziție trei ore pentru a rezolva subiectele.

Vezi AICI ce a picat anul trecut la Bacalaureat, la Subiecte BAC Matematică 2019: Subiecte mai grele la filieră tehnologică, decât la mate-info!

Candidații de la Bacalaureatul din acest an nu vor avea la examenele de astăzi subiecte din materia de pe semestrul al II-lea din clasa a XII-a, aceasta fiind eliminată din programa de BAC, din cauza închiderii tuturor școlilor, în contextul pandemiei de coronavirus.

Dau examen la Matematică absolvenții claselor de liceu cu profil real din filiera teoretică, cei care au terminat filiera tehnologică și absolvenții de la profilul militar și profilul pedagogic – specializarea învățători-educatoare, din filiera vocațională.

Dau examen la Istorie absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretică și pentru toate profilurile și specializările din filiera vocațională, cu excepția celor de mai sus.

Peste 155.000 de candidați s-au înscris la această sesiune de BAC 2020, a anunțat Ministerul Educației. Dintre aceștia, aproximativ 123.800 sunt candidați din promoția curentă și 31.800 sunt candidați din promoțiile anterioare. Numărul înscrișilor este cu aproximativ 20.000 de mai mare decât anul trecut. Rămâne de văzut câți se vor prezenta la examene, având în vedere că Evaluarea Națională a înregistrat cifre record de absenți.

Ce probe au mai rămas, în prima sesiunea a Bacalaureatului 2020

Bacalaureatul 2020 va continua joi, 25 iunie, cu proba la alegere a profilului și a specializării. Vor da examen la Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică elevii de la profilul real din filiera teoretică, de la profilul tehnic și profilul resurse naturale și protecția mediului din filiera tehnologică și de la profilul militar din filiera vocațională.

Au crezut că au găsit metoda perfectă de a copia la Bacalaureat, dar au fost prinși! Cum au încercat câțiva elevi din Vâlcea să fraudeze examenul

Vor da examen la Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie sau Sociologie, absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretică, de la profilul servicii din filiera tehnologică și din toate profilurile și specializările din filiera vocațională, cu excepția celui menționat mai sus.

Afișarea rezultatelor la Bacalaureatul 2020

Afișarea rezultatelor la probele scrise de la Bacalaureat 2020 se va face marți, 30 iunie, până la ora 12:00. Depunerea contestațiilor se poate face în aceeași zi, în intervalul orar 16:00 – 20:00, dar și pe 1 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00.

Bacalaureat 2020. Baremul la Limba română a fost publicat! Cum se rezolvă subiectele la Real și Uman, pentru nota 10!

Contestațiile la Bacalaureat 2020 se vor rezolva în perioada 1 – 4 iulie 2020, iar rezultatele finale se vor afișa pe 5 iulie 2020.

Condiții de promovare a examenului de Bacalaureat 2020

Pentru a promova Bacalaureatul, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ: recunoașterea/echivalarea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale; susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea; obținerea mediei 6 (cel puțin) la probele scrise.

Elevii aflați în izolare/confirmați pozitiv cu noul coronavirus vor susține examenul de Bacalaureat în etapa specială, începând cu data de 6 iulie. La această etapă vor participa doar absolvenții care au avut temperatura peste maximul admis, au fost in izolare, carantină, au afecțiuni cronice care pot crește receptivitatea sau severitatea afecțiunii în contextul pandemiei, sunt spitalizați/internați, în prima etapă a examenelor naționale, pentru diverse afecțiuni.

Barem Bacalaureat 2020 Matematică. Rezolvările au fost publicate! Cum se rezolvă subiectele, pentru nota 10!... România, măturată în continuare de furtuni. Codul portocaliu de ploi torențiale a fost prelungit. Care sunt zonele afect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x