Antena Căutare

Vești senzaționale pentru mii de români! Ce trebuie să facă ca să obțină 9.000 de lei de la stat! 

Internet gratuit pentru toţi bucureştenii şi vouchere pentru maşini şi frigidere. Sunt doar câteva dintre proiectele aprobate astăzi de Primăria Capitalei. 

Internet gratuit pentru toţi bucureştenii şi vouchere pentru maşini şi frigidere. Sunt doar câteva dintre proiectele aprobate astăzi de Primăria Capitalei.

Până în 2020, Capitala ar trebui să fie un oraş inteligent. Este o obligaţie pe care România şi-a asumat-o faţă de Uniunea Europeană. Instalarea reţelelor de WI-FI în Bucureşti, decisă azi de primărie, este un prim pas. Astfel, cu un simplu smartphone sau laptop, oricine va ajunge în Capitală ar putea avea acces gratuit la internet, fără să plătească nimic.

O altă măsură adoptată este acordarea a 5.000 de vouchere pentru bucureştenii care sunt dispuşi să îşi ducă maşinile vechi şi poluante la casat.

Cu voucherul de 9.000 de lei oferit de Primărie, bucureştenii vor putea să-şi cumpere fie o maşină nouă, fie obiecte electrocasnice sau electronice de clasă energetică superioară. Adică frigidere, maşini de spălat sau aspiratoare care poluează mai puţin.

Primăria mai plănuieşte să ridice în centrul Capitalei, pe strada Ştirbei Vodă, o statuie care îl înfăţişează pe Nelson Mandela

Altă subvenţie oferită de primărie îi vizează pe pensionari. Aceştia vor primi câte 250 de lei pentru a-şi cumpăra ochelari

Bucureştenii vor putea intra gratuit online în, parcuri, muzee sau chiar şi în parcările deţinute de primărie.

Voucherul nu poate fi cumulat cu tichetul Rabla

Avertisment dur lansat de meteorologi! Ploile torențiale de acum vor aduce o toamnă caniculară, cum nu s-a mai văzut în ... Fii cu ochii-n patru și nu pica tentației! O nouă înșelătorie face ravagii printre românii de pe Facebook! Cum sunt păc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x