Antena Căutare

O romanca baby sitter si-a cumparat avion cu 80.000 euro!

O femeie din Prahova este cea mai noua si fericita posesoare a unui avion privat. Si l-a achizitionat la pretul unui apartament de cel putin 3 camere.

O prahoveanca de 42 de ani si-a facut un cadou special in luna femeilor. A platit 354 000 de lei si a devenit proprietara. unui avion. Aeronava, veche de peste 20 de ani, fusese scoasa la licitatie de finantele publice din Bacau.

Rudele fericitei posesoare au fost uimite la aflarea vestii, dar si deranjate de faptul ca nu au primit noutatea de la aceasta. S-au mirat de unde a avut bani, dezvaluind ca femeia de 42 de ani ar fi lucrat ca baby sitter in Belgia.

Nu este prima oara cand oamenii isi arata interesul in a achizitiona avionul vechi de mai bine de 20 de ani. In februarie, de exemplu, pretul initial de 20.000 de euro aproape ca s-a triplat, insa nu a existat niciun castigator pentru ca doi dintre competitori au fost atunci la egalitate.

Pentru a corespunde normelor tehnice actuale, avionul ar avea nevoie de o investitie de cateva milioane de euro. Insa chiar daca va ramane la sol, aeronava ar putea fi valorificata prin componentele sale sau ar putea fi folosita ca bar sau show-room. Noua proprietara a avionului nu a putut fi contactata pentru comentarii.

Foto: Intactimages.ro / EPA

Doua tramvaie s-au tamponat la Timisoara. Patru persoane, ranite usor... Proteste miniere in Petrosani: 1000 de ortaci ameninta ca vin in Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x