Antena Căutare

O să spui că e păcăleală, dar te înşeli! De la 1 aprilie, vorbitul la telefon devine mai ieftin

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii a stabilit noile tarife maxime pentru telefonia mobilă şi fixă! Începând cu 1 aprilie, abonaţii vor plăti mai puţin pentru minutele vorbite

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii a stabilit noile tarife maxime pentru telefonia mobilă şi fixă! Începând cu 1 aprilie, abonaţii vor plăti mai puţin pentru minutele vorbite.

"Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a adoptat, în urma avizului favorabil primit din partea Comisiei Europene, deciziile prin care sunt stabilite noile tarife maxime pentru serviciile de interconectare în vederea terminării apelurilor. Începând cu data de 1 aprilie, noile tarife maxime pentru terminarea apelurilor în România scad de la 0,67 eurocenţi/minut la 0,14 eurocenţi/minut, pentru terminarea la puncte fixe, respectiv de la 3,07 eurocenţi/minut la 0,96 eurocenţi/minut, pentru terminarea la puncte mobile", se arată în comunicatul prezentat de ANCOM!

Modificările sunt obligatorii şi se vor regăsi în facturile clienţilor, indiferent de reţelele mobile din care fac parte!

31 martie '95, Baloteşti: Cea mai mare tragedie aviatică din România!... DE CITIT: Patru Fraţi, satul cu 200 de indicatoare rutiere...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x