Antena Căutare

O tânără de 17 ani, mama a doi copii, s-a aruncat de pe barajul Ștrejești, Olt! Soțul ei ar fi amenințat că o părăsește

O tânără în vârstă de doar 17 ani, care a adus pe lume doi copii, a încercat să se sinucidă aruncându-se de pe barajul Ștrejești, unde curenții apei sunt foarte puternici. 

O tânără în vârstă de doar 17 ani, care a adus pe lume doi copii, a încercat să se sinucidă aruncându-se de pe barajul Ștrejești, unde curenții apei sunt foarte puternici.

Potrivit presei locale, tânăra de 17 ani, care este mama a doi copii, ar fi apelat la acest gest extrem, după ce soțul ei ar fi amenințat că o părăsește.

După ce s-a aruncat de pe baraj, fata a fost observată de angajații Hidroelectrica, care i-au aruncat un colac de salvare și au anunțat imediat pompierii care au intervenit cu o barcă de salvare.

„Minora, în vârstă de 17 ani, din localitatea Strejești, a fost găsită în zona ecluzelor, conștientă, ținută la suprafața apei de un colac de salvare aruncat de angajații Hidroelectrica”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu, citat de olt-alert.ro.

Pompierii au acționat de urgență, cu ajutorul unei bărci pneumatice și au adus-o pe femeie la mal, de unde a fost transportată la spitalul din Slatina.

Mamă din Vrancea, ajunsă în stradă cu cele două fiice! Motivul este șocant... Noi decese provocate de gripă, în ultimele ore. O femeie și un bărbat au murit din cauza virusului gripal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x