Antena Căutare

O tânără și-a dus câinele la dresat și l-a găsit mort, aruncat într-un sac, pe marginea drumul. Ce s-a întâmplat cu animalul e înfiorător

O tânără a trecut prin cea mai urâtă experiență, după ce și-a dus câinele la dresat și l-a găsit mort, într-un sac, aruncat pe marginea drumului.

O tânără a trecut prin cea mai urâtă experiență, după ce și-a dus câinele la dresat și l-a găsit mort, într-un sac, aruncat pe marginea drumului.

Joia trecută, Fiorela Costea lansa un mesaj disperat pe pagina de Facebook „Animale pierdute, găsite și adopții Craiova“, încercând să dea de urma celui în grija căruia își lăsase câinele pentru dresaj, scrie Gazeta de Sud.

„Vă rog, dacă aveți informații despre dresorul canin Petre Gavrilă, dați-mi de știre… Am dus câinele la dresaj, iar acum nu mai este de găsit, a încasat întreaga sumă în avans și a găsit tot felul de scuze ori de câte ori vroiam să vizităm cățelul“, a fost mesajul tinerei.

Două zile mai târziu, Fiorela posta un nou mesaj, prin care anunța că și-a găsit cățelul mort, băgat într-un sac și aruncat pe marginea drumului. Imaginile sunt șocante!

Tânăra le-a povestit că a cumpărat puiul de lup Cehoslovac din Italia și că l-a dus la dresaj, unde a decis să-l și cazeze pentru a nu se deplasa zilnic cu el la orele de instruire, potrivit publicației Gazeta de Sud.

A ținut legătura cu dresorul, Petre Gavrilă, prin telefon, prin intermediul căruia acesta îi trimitea și imagini video, până la un moment dat, când tânăra i-a spus că vrea să-și vadă câinele.

Scuzele instructorului au început să-i dea de gândit tinerei. ”Când am văzut că nu am posibilitatea să îl vizitez, mi-am dat seama că ceva este în neregulă. Mi-a spus că Wolf a murit pentru că a făcut Parvoviroză, dar el avea toate vaccinurile la zi, așa că refuz să cred că acest lucru s-a întâmplat. Vreau să plătească moral pentru moartea acestui cățel și să nu mai pățească și alții ce am pățit și eu”, a mai spus Fiorela Costea, potrivit sursei citate.

Tânăra a mai spus că pentru dresaj i-a plătit dresorului în avans contravaloarea serviciului, respectiv 2.000 de lei.

De cealaltă parte, Petre Gavrilă se apără și spune că animalul a murit în câteva ore, dar nu a reușit să dea de stăpâna lui pentru a o anunța. Așa că ar fi decis să-l îngroape undeva.

Vreme rea peste România! Meteorologii au emis cod galben de ploi și vijelii, în cinci județe... Incident pe aeroportul Henri Coandă! O aeronavă Ryanair care venea de la Berlin a depășit marginea pistei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x