Antena Căutare

O tânără terorizată de soţul drogat s-a sinucis! Aurelia a fost bătută, tunsă şi ameninţată cu pistolul la tâmplă, iar singura scăpare a fost renunţarea la viaţa ei chinuită

Uneori, încercarea de eliberare din teroare dă greş, iar unica soluţie e una tragică. Cazul unei tinere frumoase, în vârstă de 32 de ani, din Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman, reconfirmă ipoteza. Femeia a ales să se sinucidă după ce a fost terorizată de soţul care se droga,. scrie Observator. tv.

Uneori, încercarea de eliberare din teroare dă greş, iar unica soluţie e una tragică. Cazul unei tinere frumoase, în vârstă de 32 de ani, din Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman, reconfirmă ipoteza. Femeia a ales să se sinucidă după ce a fost terorizată de soţul care se droga,. scrie Observator. tv.

Aurelia Rădulescu şi-a pus capăt zilelor prim intermediul unei tragedii rutiere a cărtei protagonistă a fost. Accidentul produs pe 17 octombrie, pe drumul dintre localităţile Roşiorii de Vede şi Măldăeni din judeţul Teleorman i-a fost fatal.

Înainte cu 20 de minute de producerea nenorocirii, Aurelia i-a trimis un SMS mamei sale în care i-a cerut scuze pentru gestul său şi a rugat-o să aibă grijă de cei doi copii în vârstă de 8, respectiv 3 ani. Drama prin care Aurelia trecea a ieşit la iveală abia acum, la aproximativ trei săptămâni de la tragedia rutieră pe care a provocat-o intenţionat.

Totul ar fi început în urmă cu mai bine de un an, atunci când soţul Aureliei ar fi început să se drogheze după ce ar fi intrat într-o grupare interlopă, potrivit mamei tinerei care s-a sinucis. Aurelia era bătută, ameninţată cu pistolul şi tunsă în faţa copiilor, iar plângerile la Poliţie împotriva lui au fost în zadar şi fără rezultat.

La rândul ei, şi mama Aureliei a depus numeroase plângeri împotriva ginerelui.

Fiica mea a fost bătută şi ameninţată în repetate rânduri, că i se aduc tot felul de acuzaţii din partea lui, acuzaţii care nu sunt adevărate, iar noi stăm permanent într-un stres că într-o zi îşi va pune în aplicare ameninţările şi ne va omorâ fiica, iar copiii vor rămâne fără mamă”, a scris femeia într-un dintre reclamaţiile depuse la Poliţia din Roşiorii de Vede.

Aurelia a povestit oamenilor legii că a fost bătută chiar în faţa copiiilor, ameninţată cu pistolul la tâmplă şi umilită. La un moment dat, bărbatul ar fi tuns-o pentru a o pedepsi.

Pe 17 octombrie, Aurelia nu a mai suportat bătăile şi umilinţele la care a fost supusă şi s-a decis să îşi ia viaţa. S-a urcat la volanul autoturismului marca Smart şi a plecat către localitatea Măldăeni.

Înainte de a intra cu viteză într-un TIR care circula pe contrasens, Aurelia i-a trimis mamei sale un SMS în care a rugat-o să aibă grijă de cei doi copii.

După accident, mama Aureliei a încercat să obţină custodia celor doi nepoţi pentru a-i proteja de orice pericol...

O veste excelentă pentru cadrele didactice! Profesorii vor primi peste cinci ani banii câștigaţi în instanţă... Aveţi programat vreun zbor cu escală? Trei zboruri TAROM vor avea întârzieri de până la o oră și 45 minute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x