Oamenii din 24 de localitați din Arad trăiesc printre munţi de gunoaie. Mirosul este greu de suportat

 

24 de localităţi din judeţul Arad trăiesc printre munţi de gunoaie! Deşeurile menajere nu au mai fost colectate de câteva săptămâni în comune şi oraşe. Din cauza unor datorii neachitate, firma care deţine staţiile de transfer refuză să mai preia gunoiul de la cei care îl colectează. Cei mai afectaţi sunt însă localnicii, care trebuie să trăiască zilnic într-un miros insuportabil de gunoi.

În oraşul Lipova, aproape că nu există colţ din jurul blocurilor care să nu fie plin de gunoaie. Mormanele de saci au acoperit pubelele, iar oamenii sunt nevoiţi să lase resturile menajere în afara tomberoanelor.

Totul a început în urmă cu o lună, când acţionariatul firmei care colectează gunoaiele a fost schimbat imediat după câştigarea licitaţiei. Însă, odată cu această modificare, au început problemele.

Cei care au cel mai mult de suferit sunt locuitorii oraşului. Mirosul este greu de suportat, mai ales că pubelele sunt la câţiva metri de blocuri sau de grădiniţe. Dacă situaţia nu va fi rezolvată curând, Prefectura Arad va rezilia contractul cu firma care a câştigat licitaţia pentru colectarea gunoaielor. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI