Antena Căutare

ȘOCANT! Joacă la un pas de moarte, copii electrocutaţi în gara din Dej

Poveste incredibilă în gara din Dej, unde doi copii, în vârstă de 13 şi 15 ani, au ales să se joace. Amândoi s-au urcat pe vagonul unui marfar, unde în scurt timp au fost şocaţi de un arc electric. Cel mai mic dintre copii a fost aruncat pe pământ. Cel mare a fost prins în legăturile dintre vagoane şi târât 10 kilometri, până în gara următoare. Medicii fac tot posibilul să îi salveze pe băieţii care au suferit fracturi şi arsuri grave, pe o mare suprafaţă a corpului.

Poveste incredibilă în gara din Dej, unde doi copii, în vârstă de 13 şi 15 ani, au ales să se joace. Amândoi s-au urcat pe vagonul unui marfar, unde în scurt timp au fost şocaţi de un arc electric.

Cel mai mic dintre copii a fost aruncat pe pământ. Cel mare a fost prins în legăturile dintre vagoane şi târât 10 kilometri, până în gara următoare. Medicii fac tot posibilul să îi salveze pe băieţii care au suferit fracturi şi arsuri grave, pe o mare suprafaţă a corpului.

Citește continuarea pe observator.tv

Cresc amenzile! De la 1 iulie şoferii care încalcă legea scot mai mulţi bani din buzunar... O femeie a cântat încontinuu în timp ce era operată la gât, sub hipnoză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x