Căutare Live

Oficial: Sergiu Nicolaescu a murit in urma complicatiilor cardiace si pulmonare severe

Sergiu Nicolaescu a murit, in aceasta dimineata, la Spitalul Elias, la 82 de ani Decesul a survenit din cauza complicatiilor cardiace si pulmonare severe, care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anuntat Spitalul Elias, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012 si recent fusese operat de peritonita, informeaza Mediafax.

"In ultimele 48 de ore, in evolutia domnului Sergiu Nicolaescu au aparut complicatii cardiace si pulmonare severe care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat si care au condus la deces azi, 3.01.2013, ora 8.20", se arata in comunicatul de presa transmis de Spitalul Elias.

Regizorul Sergiu Nicolaescu, in varsta de 82 de ani, era internat la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Elias, fiind operat de peritonita in 28 decembrie 2012. Reprezentantii Spitalului Elias declarau ca interventia chirurgicala a avut loc "in contextul afectiunii digestive cronice benigne cunoscute". Potrivit reprezentantilor Spitalului Elias, peritonita localizata cu punct de plecare apendicular a fost descoperita intraoperator si a fost rezolvata laparoscopic.

Cu o saptamana inainte de internare, Nicolaescu cazuse in timp ce se indrepta spre garajul sau, el suferind un traumatism toracic, adica i s-au fisurat mai multe coaste.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact images

Mircea Albulescu: “Draga Sergiule, asteapta cu incredere ca voi veni si eu langa tine!”... Romanii, codasii Europei la salarii. Castigam de doua ori mai putin decat cehii si de zece ori mai putin decat irlandezi...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri