Antena Căutare

Oficial. Un MARE SECRET a ieșit la iveală! România este ATACATĂ! Autoritățile recunosc: „În fiecare zi ne confruntăm cu atacuri cibernetice importante!”

Ultima țintă din România a atacatorilor informatici este arhipopulată și, din acest motiv, foarte vulnerabilă. Este vorba despre aeroporturile din țara noastră. Spre exemplu, pe Aeroportul din Cluj Napoca, în medie, au loc în jur de 200 de atacuri informatic pe zi, iar maximul poate ajunge până la 7.000.

Din fericire, toate aceste atacuri care încearcă să fure parolele călătorilor sunt dejucate. Pericolul rămâne, totuși, transformându-se într-o problemă foarte presantă pentru autorități și firme specializate în domeniu. Din acest motiv, mai mult de o sută de experți din România au participat la cel mai mare exercițiu de securitate cibernetică de la nivelul european, informează Știrile TVR.

Veste bună pentru elevi! Primesc până la 1.000 de lei dacă au media generală peste 8,50... Aproape 200.000 de autoturisme second hand, înmatriculate până în luna mai, în România. CAPCANELE cumpărării unei mașini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x