Antena Căutare

Oprescu renunta la "autostrada suspendata" si vrea un tunel catre A1

Primarul Sorin Oprescu are planuri noi pentru Bucuresti. Edilul se gandeste sa construiasca un tunel care sa faca legatura cu autostrada A1, insa asteapta aprobarea proiectantilor pentru a trece la treaba. Soferii vor putea ajunge pe autostrada prin tunel cel mai devreme in martie 2013.

Pentru a scapa de exproprierile necesare constructiei drumului care va lega Splaiul Independentei de Autostrada Bucuresti-Pitesti, primarul general a cerut proiectantului sa ia in calcul posibilitatea realizatrii unul tunel.

Daca tunelul va putea fi construit, municipalitatea nu va mai cheltui 300 de milioane de euro pe exproprieri. In prezent se lucreaza la constructia nodului rutier Splaiul Independentei - Soseaua Virtutii, care include si realizarea unui pod peste Dambovita. Acesta va avea o lungime de peste 230 de metri si o latime de 68 de metri.

Bulevardul care va face legatura intre centrul Capitalei si Autostrada Bucuresti-Pitesti va avea o lungime de 8,3 kilometri si va costa 138 milioane de euro. Lucrarile ar trebui finalizate in martie 2013.

Sursa: Antena3

VIDEO! Gerul cumplit nu se lasa. Marea Neagra a inghetat pe o portiune de 20m de la mal!... Primarul comunei Pantelimon, propus pentru arestare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x