Antena Căutare

Orașul care a redus săptămâna de lucru la patru zile. „Acest lucru ar trebui să ne permită să avem un serviciu municipal mai bun”

Aproximativ 300 de angajați ai orașului Odsherred, din nord-vestul regiunii daneze Zealand vor munci mai puțin deoarece ziua de vineri va fi liberă începând cu această săptămână.

Aproximativ 300 de angajați ai localității Odsherred, din nord-vestul regiunii daneze Zealand vor munci mai puțin deoarece ziua de vineri va fi liberă începând cu această săptămână.

Decizia a fost comunicată de către şeful departamentului de resurse umane al acesteia, Kirsten Lund Markvardsen.

„Membrii comunităţii vor putea suna mai devreme şi mai târziu de luni până joi, pentru a recompensa faptul că vineri va fi închis. Acest lucru ar trebui să ne permită să avem un serviciu municipal mai bun, oferind personalului nostru o zi liberă în plus”, a spus Markvardsen.

O altă modificare constă în faptul că locuitorii vor putea contacta municipalitatea în afara orelor de program din zilele de lucru.

O săptămână de lucru obișnuită în Danemarca este de aproximativ 37,5 ore. În timp ce cele patru zile prelungite vor reprezenta o săptămână de lucru de 35 de ore. Orarul de funcţionare va fi între 07:00 şi 19:00

Trump îşi numeşte emisarul pentru eliberarea ostaticilor, Robert O'Brien, în postul de consilier în domeniul securităţii... Consiliul UE discută astăzi despre desemnarea procurorului-şef european, fiind aşteptată o decizie în favoarea Laurei Co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x