Antena Căutare

Premierul Orban vrea să închidă terasele și cluburile în aer liber mai devreme. Noi măsuri discutate de Guvern

Premierul Orban a declarat că printre măsurile analizate de Guvern se regăsesc și limitarea programului pentru terase şi cluburi, respectarea regulilor de distanţare pe plajă, precum și obligativitatea purtării măştii în spaţii aglomerate.

Premierul Orban vrea să închidă terasele și cluburile în aer liber mai devreme. Noi măsuri discutate de Guvern Galerie
Limitarea programului pentru terase şi cluburi, una dintre măsurile analizate de Guvern | Hepta

Premierul Ludovic Orban a anunţat luni că sunt în analiză mai multe măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, printre care limitarea programului pentru terase şi cluburi. Deși Orban nu a oferit date concrete cu privire la o posibilă restricție în acest sens, aceeași problemă s-a pus și în Argeș, acolo unde autoritățile locale au votat ca terasele să se închidă la ora 22:00, de luni până vineri și la 23:00 în weekend.

Guvernul, decizii de forță majoră pentru a limita răspândirea virusului

Orban a afirmat că încă nu a fost luată o decizie legată de aceste măsuri, dar că autorităţile încearcă să ia decizii care să reducă riscul de răspândire a coronavirusului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O nouă măsură privind purtarea măștii ar putea fi impusă. "Spațiile deschise, dar aglomerate sunt un pericol"

El a precizat că aceste măsuri sunt în analiză, că nu a fost luată încă nicio decizie, dar că Executivul încearcă să ia luăm măsuri punctuale care să reducă riscul de răspândire în posibilele zone cu risc mare de răspândire.

1.104 cazuri noi de coronavirus din 7.574 de teste prelucrate în ultimele 24 de ore

1.104 noi cazuri de coronavirus au fost depistate în ultimele 24 de ore în România din doar 7.574 teste prelucrate. Grupul de Comunicare Strategică anunță și alte 19 decese. 353 de pacienți sunt internați al Terapie Intensivă.

Ultimă oră! 1.104 cazuri noi de coronavirus, bilanț alarmant raportat la numărul foarte mic de teste făcute... Rezultate Medicină 2020. Au fost câte patru candidaţi pe loc la examenul de admitere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x