Antena Căutare

(P) Campania O Românie Curată Începe de Acasă: Peste 500 voluntari au colectat 22 tone de deșeuri și au plantat 2500 de puieți

București, 29 mai 2024 – Procter & Gamble și Act for Tomorrow au lansat a șaptea ediție a campaniei O Românie Curată Începe de Acasă.

copii care strâng deșeuri și logo O Romanie Curata incepe de acasa Galerie
Campania O Românie Curată Începe de Acasă a fost lansată în 2018

Acțiunea de colectare a deșeurilor din natură s-a desfășurat în 6 orașe din România în perioada aprilie - iunie, pentru a încuraja o implicare activă a comunității în protejarea mediului.

Campania O Românie Curată Începe de Acasă: Peste 500 voluntari au colectat 22 tone de deșeuri și au plantat 2500 de puieți

În cadrul acțiunii, peste 400 de voluntari din București/Ilfov, Pitești, Iași, Ploiești, Făgăraș, și Craiova, au colectat peste 22 tone de deșeuri. Cu sprijinul organizațiilor abilitate, o parte dintre acestea vor fi reciclate.

De asemenea, peste 100 de voluntari au participat la o acțiune de plantare de puieți în Urlați, Prahova, în primăvara acestui an.

Articolul continuă după reclamă

Andrei Coșuleanu, Președintele Act for Tomorrow, a declarat: „În urmă cu 7 ani, alături de P&G România am pornit într-o nouă călătorie, prin care ne-am propus să contribuim la protejarea naturii.

Acest drum continuă, iar în acest an ni s-au alăturat noi voluntari și parteneri din comunitătile locale, care ne-au sprijinut să curățăm deșeurile aruncate în mod iresponsabil în natură.

<<O Românie Curată Începe de Acasă>> este mai mult decât un proiect, este o mișcare, un efort colectiv și un exercțiu de mobilizare comunitară, în care sutele de voluntari care ne sunt alături an de an au o misiune comună: aceea de a se implica pentru a contribui ca lumea să devină un loc mai verde și mai curat pentru noi și generațiile viitoare.”

Campania O Românie Curată Începe de Acasă a fost lansată în 2018 și a devenit treptat o acțiune care a reunit voluntari P&G, ONG-uri și comunități locale, într-un efort de a curăța de deșeuri zone din întreaga țară.

Până acum, s-au implicat peste 3.500 de voluntari, din 24 orașe din România, fiind colectate peste 44 tone de deșeuri. În același timp, datorită eforturilor voluntarilor și ONG-urilor partenere, au fost plantați peste 12.500 de puieți.

Despre Procter & Gamble

Prin produsele sale, P&G ajunge la aproximativ cinci miliarde de oameni din întreaga lume. Compania are unul dintre cele mai puternice portofolii de branduri de încredere, de calitate, lideri în categoriile lor, precum: Always®, Ariel®, Crest®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide®, Vicks®, Viakal, Swiffer, Aussie.

Comunitatea P&G include operațiuni în aproximativ 70 de țări din întreaga lume. Pentru cele mai recente știri și mai multe informații despre P&G și brandurile sale, vă rugăm să vizitați https://ro.pg.com/.

Despre Act for Tomorrow

Act for Tomorrow este un ONG creat de o echipă de oameni pasionați și dedicați, care și-au propus cu resursele lor să contribuie la dezvoltarea unei lumi mai bune, mai responsabile și curate.

AFT își concentrează resursele și know-how-ul pentru realizarea unor proiecte sub umbrela sustenabilității și a creativității, care să aibă impact direct atât asupra cetățenilor, cât și a zonelor defavorizate din România.

(P) De la birou la petrecere: Cum se alege încălțămintea bărbaților în funcție de ocazie?... Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei din Dolj. Este vorba despre cineva din familie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x