Antena Căutare

(P) De la birou la petrecere: Cum se alege încălțămintea bărbaților în funcție de ocazie?

Bărbații nu au aceeași pasiune pentru pantofi pe care o manifestă femeile, însă există câteva criterii de bază în alegerea încălțămintei, de care trebuie să țină cont atunci când își construiesc ținuta. Bărbatul modern este activ, cu o viață socială cu evenimente diverse, la care trebuie să participe având opțiuni vestimentare adecvate.

Un bărbat cu pantofi si o geantă
Bărbații nu au aceeași pasiune pentru pantofi pe care o manifestă femeile, însă există câteva criterii de bază în alegerea încălțămintei, de care trebuie să țină cont atunci când își construiesc ținuta

În multe situații, o pereche de încălțăminte piele bărbați aduce confort și amprenta stilului personal, atunci când calitatea materialului întâlnește designul original și execuția impecabilă. Să vedem însă ce ne dictează tendințele în ceea ce privește aspectele la care trebuie să fim atenți în alegerea pantofilor potriviți.

Încălțămintea bărbaților: calitate, stil și confort

Încălțămintea bărbaților trebuie să fie adecvată contextului social sau evenimentului la care participă. Materialele de bună calitate, îmbinările perfecte și confortul sunt caracteristici care nu trebuie să lipsească. De aceea vor fi întotdeauna o alegere excelentă, pantofii din piele naturală de la Marelbo, brand românesc cu tradiție, care își perfecționează constant tehnicile de lucru, în acord cu tendințele și nevoile consumatorilor.

Există o gamă largă de opțiuni disponibile în ceea ce privește stilul, așa că alegerea trebuie să țină cont de eveniment și de ocazie. Încălțămintea ideală pentru bărbați este cea care este atât confortabilă, cât și elegantă. Versatilitatea este un criteriu care face ca o pereche de pantofi să poată fi purtată într-o varietate de situații, de la birou, în oraș la relaxare și până la evenimente formale sau propria nuntă. De asemenea, mărimea potrivită îi va garanta bărbatului modern confortul și dinamismul cu care este obișnuit.

Articolul continuă după reclamă

Nu în ultimul rând, sezonul dictează alegerea pantofilor. Pentru încălțămintea de zi cu zi trebuie selectate anumite modele, pretabile pentru primăvară, toamnă, iarnă sau vară. Astfel, mocasinii sunt potriviți pentru primăvară-vară, în timp ce pantofii casual cu o construcție mai înaltă sau ghetele sunt adecvate pentru toamnă sau iarnă. Pielea trebuie să fie impermeabilă, mai ales atunci când avem de-a face cu umezeala și precipitațiile. Pielea întoarsă trebuie protejată de acțiunea apei.

Încălțăminte bărbați casual sau elegantă pentru serviciu?

Încălțămintea bărbaților pentru serviciu depinde în primul rând de natura jobului, de codul vestimentar la locul de muncă și de sarcinile pe care le are de îndeplinit în mod curent. Dacă recepția clienților, prezentările de produse și servicii sau întâlnirile cu partenerii de afaceri sunt cele mai frecvente activități, atunci pantofii casual sau pantofii eleganți vor fi alegerea potrivită.

Marelbo pune la dispoziția cumpărătorilor o gamă largă de modele, de la pantofi pentru ocazii speciale și până la pantofi sport. Gama de pantofi casual este cea mai versatilă, întrucât cuprinde încălțăminte care poate fi purtată în diverse contexte, în funcție de stilul personal, de loc și de activitate, bărbații putând opta pentru modele mai apropiate de stilul sport sau pentru cele mai elegante.

Pentru profesiile care presupun dinamism, cum ar fi medicii și asistenții, confortul este principalul criteriu de alegere, iar pantofii sport sunt o opțiune ideală. Designul gamei sport de la Marelbo include modele versatile, care pot fi purtate zi de zi la diferite ținute.

Încălțăminte bărbații pentru ocazii - Criterii de alegere

Încălțămintea pentru ocazii trebuie să fie, desigur, elegantă și să țină cont de codul vestimentar al evenimentului. În al doilea rând, pantofii eleganți trebuie să se potrivească restului ținutei.

Culoarea pantofilor joacă un rol în completarea look-ului, așa că trebuie să se țină cont de acest aspect atunci când se face selecția. Culoarea pantofilor se va asorta la tonul general al ținutei. Pentru pantofii din piele, cel mai bine se potrivesc culorile neutre, cum ar fi negru, gri sau maro. Un alt sfat util este să se consulte roata culorilor pentru a găsi nuanțe complementare cu cele ale costumului. Culorile care se află una lângă cealaltă pe roata culorilor funcționează de obicei bine împreună.

În alegerea încălțămintei, este important ca bărbații să ia în considerare atât confortul, cât și stilul. Pantofii potriviți pot aduce un plus de eleganță și valoare oricărei ținute, prin calitatea și designul potrivit. Există o gamă largă de stiluri de încălțăminte disponibile la Marelbo, de la casual la elegant. Alege întotdeauna pantofii care îți reflectă gusturile și personalitatea, în acord cu stilul de viață, contextul în care îi vei purta și codul vestimentar al evenimentului!

Google a lansat un doodle nou pe 29 mai 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marchează ilustrația... (P) Campania O Românie Curată Începe de Acasă: Peste 500 voluntari au colectat 22 tone de deșeuri și au plantat 2500 de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x