Antena Căutare

(P) Sacourile de damă, o ținută impecabilă, atât la propriu, cât și la figurat, pentru orice femeie!

Modelele de sacouri de damă cambrate, înfrumusețate cu imprimeuri digitale, sunt în mare vogă. Aceste piese vestimentare au fost reinventate de-a lungul anilor de nenumărate ori, și, deși moda lor a fost lansată cu mult timp în urmă, designerii reușesc să surprindă mereu cu o notă de prospețime și exuberanță.

femeie purtand un sacou negru Galerie
Descoperă ce sacou ți se potrivește și de ce detalii trebuie să ții cont atunci când alegi o astfel de piesă vestimentară | dames.ro

Eleganța pe care o oferă oricărei ținute este ușor de remarcat indiferent de context, acestea fiind o alegere excelentă fie că sunt purtate în cadrul unui eveniment special, fie la locul de muncă sau în cercul de prieteni. Caracterul lor versatil este un atu de care poți profita atunci când dorești să arăți impecabil la birou, la o ieșire în oraș, la o întâlnire de afaceri sau la o ocazie deosebită.

Articolele propuse în prezent de creatorii de modă sunt extrem de practice, putând fi purtate atât ziua, cât și seara, În funcție de accesoriile folosite, de încălțămintea aleasă și restul pieselor vestimentare pentru care optezi, poți crea ținute de efect cu care să îi impresionezi pe cei din jur. Cu modelele de sacouri dama ce subliniază zona taliei nu ai cum să treci neobservată!

Nu rata nicio invitație!

Ești invitată la o aniversare? Asociază un sacou cambrat cu o rochie sau fustă elegantă și o pereche de pantofi cu toc, iar rezultatul va fi unul senzațional. Croiul, culorile și imprimeurile vor adăuga un plus de rafinament.

Dacă îți plac nuanțele închise, ce scot în evidență modelele grafice imprimate, în colecțiile propuse de atelierele de creație vei găsi, garantat, numeroase sacouri de damă ce te vor fascina. Elementele florale, geometrice sau abstracte sunt prezente într-o gamă extrem de bogată, pentru a îndeplini toate cerințele în materie de fashion.

Și casual poți arăta divin

Îți place stilul casual? Combină o pereche de jeansi sau pantaloni albi cu un sacou bleumarin imprimat cu model navy, iar rezultatul va fi magnific! Îmbracă un sacou alb cu model vesel Emoji, unul bleumarin cu fluturi multicolori sau unul alb cu gladiole roșii superbe și vei avea un vibe excelent! Nuanțele romantice, pastelate, cele deschise sau în tonuri mai sobre te vor ajuta să realizezi orice ansamblu vestimentar dorești.

Un exemplu de eleganță

Ai un loc de muncă care impune stilul business? Lucrezi în educație și vrei să fii un exemplu pentru învățăceii tăi? Dacă ții foarte mult la etichetă și vrei să arăți ireproșabil, în categoria de sacouri de damă elegante vei găsi modelele la care visezi. Cu mâneci lungi, midi sau scurte, cu rever sau la baza gâtului și cu sisteme de prindere diverse, creațiile impresionează prin calitatea materialelor, croiul elaborat și finețea reprezentărilor grafice.

De la alb, crem sau bej până la roșu, verde sau negru, cele mai îndrăgite culori așteaptă să fie invitate în viața ta. Turcoaz, violet, ocru, verde petrol, galben, indigo, ivory, corai, auriu, maro sau albastru sunt doar câteva dintre culorile ce vor contribui la succesul tău estetic. Ce ai spune de un sacou gri, cambrat, cu mâneci lungi, imprimat la bază cu bujori delicați? Modelul va sublinia linia taliei, flatând silueta şi va da personalitate întregii ţinute.

Timpul este o provocare pentru multe femei, tocmai de aceea producătorii s-au gândit să ia de pe umerii lor povara utilizării fierului de călcat, folosind la confecționarea hainelor țesături neșifonabile, foarte comode și plăcute la purtare. La achiziționarea unor sacouri damă nu te vei bucura doar de aspectul elegant, ci și de caracteristicile practice ale acestor produse. Poartă-le cu orice ocazie și vei arăta exemplar!

Rezultate Loto 8 septembrie 2022. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Rezultate Loto 11 septembrie 2022. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc P...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x