Antena Căutare

(P) Scrie-i Moșului ce-ți dorești și profită de promoțiile campaniei Colinda cu noi! de la ATVRom

Pentru pasionații de vehicule pe două și patru roți, Moș Crăciun vine mai devreme! Doar în perioada 10-12 decembrie, beneficiați de promoții cadou și discount-uri la modelele preferate de ATV-uri și SxS-uri, la motociclete, scutere, biciclete, roadstere și skijeturi. Moșul are în „tolbă” inclusiv carduri cu discounturi pentru achiziția de echipamente!

(P) Scrie-i Moșului ce-ți dorești și profită de promoțiile campaniei Colinda cu noi! de la ATVRom Galerie
(P) Scrie-i Moșului ce-ți dorești și profită de promoțiile campaniei Colinda cu noi! de la ATVRom

În plus, clienții ATVRom pot folosi pe durata campaniei butonul special „Scrie-i Mosului”, care le permite să solicite modificarea unei promoții cu una mai potrivită pentru ei, similară din punct de vedere al costurilor.

O super surpriză pentru fanii off road-ului vine sub forma unui DISCOUNT de 15% pentru 7 unități ATV CFMOTO 450S, cu omologare Euro 5 și pentru modelul 450L Euro5, la cel mai bun pret din acest an. Atenție la magicul 7: reducerea se va aplica din 7 în 7 ore, la ore fixe, timp de 7 minute.

Mai precis, clienții beneficiază de discount-uri deosebite la vehiculele tip ATV și SxS (provenind de la brandurile de top CFMOTO, Can-Am și Polaris), la motociclete (Kawasaki, Aprilia, Fantic, Husqvarna, CFMOTO, GasGas, KTM), la biciclete electrice (Fantic), scutere (Aprilia, Vespa, Piaggio, Yadea), roadstere BRP Spyder și Ryker, skijeturi (Sea-Doo), anvelope și echipamente! Există posibilitatea achiziționării în rate/leasing cu dobândă promoțională. Cei care își doresc să aducă în garajul propriu un ATV CFMOTO CForce 1000 Overland vor primi, pe lângă un card 20% și un set CFMOTO, o lamă de zăpadă pentru a le ușura sarcinile și pentru a prelungi distracția toată iarna.

COLINDĂ CU NOI!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

IPS Teodosie, declarațiile care au stârnit un val de reacții: "Dumnezeu nu obligă pe nimeni". Ce crede despre ... (P) Cum poți folosi timpul de Sărbători pentru cariera ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x