Antena Căutare

Pacienții Institutului Clinic Fundeni pot răsufla ușurați. Astăzi, RADET a reluat furnizarea agentului termic

RADET a anunțat astăzi reluarea furnizării agentului termic pentru Institutul Clinic Fundeni. Problema a apărut joi în aproape 150 de clădiri din sectoarele 2, 4 și 6 .

RADET a reluat furnizarea agentului termic pentru platforma Fundeni

"Astăzi, RADET a reluat furnizarea agentului termic pe platforma Fundeni", se arată în informare.

Anunțul făcut de RADET a venit după ce la sediul firmei, angajații au venit cu țevi ruginite, ciuruite, vechi de 40 de ani, pentru a arăta în ce hal de degradare a ajuns rețeaua din Capitală.

“În momentul în care am săpat, am găsit cabluri ale ENEL. A trebuit să îi solicităm pe dumnealor. Au venit, au făcut devierea traseului ca să putem noi săpa. Am înlocuit acel tronson”, a declarat Alexandru Burghiu.

Institutul Clinic Fundeni a ținut să precizeze că situația de joi, cauzată de defecțiunea RADET, a afectat pacienții și bunul mers al spitalelor.

"Situaţii de genul celei de joi ar putea pune în pericol viaţa pacienţilor. De aceea cerem instituţiilor responsabile să ia măsuri pentru rezolvarea propriilor probleme, luând în calcul că, pe platforma medicală Fundeni, sunt zilnic mii de bolnavi, majoritatea în stare foarte gravă. Joi, ziua în care RADET a sistat furnizarea agentului termic, pentru ICF a fost foarte dificilă. În primul rând pentru că ne-am dorit ca aceste probleme să nu afecteze pacienţii şi am mobilizate forţe suplimentare din aparatul tehnic, care să supravegheze continuu instalaţiile electrice suprasolicitate de utilizarea unui număr de trei ori mai mare de aparate de încălzire. A fost convocat Comitetul director al IC Fundeni, care a mobilizat resursele necesare pentru a analiza situaţia reală din spital"

"Pentru secţiile în care nu a fost apă caldă, au fost pregătite peste 2.500 de pachete de şerveţele umede şi loţiuni pentru păr (capeline). Şefii de secţie au evaluat permanent situaţia pentru ca să poată identifica şi remedia orice problemă care ar fi afectat siguranţa pacienţilor", se mai arată în informare

Citește și:

După o amendă ca asta, RADET intră în faliment! Ce sumă trebuie să plătească după ce două mașini din Capitală au căzut într-un crater făcut ilegal

O româncă stabilită în Italia, apel disperat după ce fiica ei a dispărut de acasă: ”Ajutați-mă să o găsesc pe Letizia. N... 1 Decembrie e aproape! La Alba Iulia, a avut loc repetiţia generală pentru parada de Ziua Națională...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x