Antena Căutare

După o amendă ca asta, RADET intră în faliment! Ce sumă trebuie să plătească după ce două mașini din Capitală au căzut într-un crater făcut ilegal

Duminica trecută, pe 24 noiembrie, un accident șocant a tulburat bucureșteni! Două mașini au căzut într-o groapă, în sectorul 6, unde se efectuau lucrări ale RADET în condițiile în care s-au creat restrictii avand acordul de interventie expirat.

După o amendă ca asta, RADET intră în faliment! Ce sumă trebuie să plătească după ce două mașini din Capitală au căzut într-un crater făcut ilegal
Accident șocant în Sectorul 6 din București

Incidentul s-a petrecut din cauza a doi indivizi, care ar fi iesit dintr-un bar și ar fi aruncat cele nouă semnalizatoare în groapa în care au căzut mașinile, a declarat Șeful Termoenergetica, Alexandru Burghiu.

Dupa accidentul care a avut loc pe Aleea Compozitorilor, a fost aplicata o amenda in valoare de 3.045 de lei pentru RADET, deoarece s-au creat restrictii avand acordul de interventie expirat, potrivit Brigazii Rutiere.

„In urma verificarilor efectuate, a fost intocmit proces verbal de aplicare a sanctiunii contraventionale in valoare de 3.045 lei pentru crearea de restrictii in partea carosabila pe Aleea Compozitorilor, avand acordul Brigazii Rutiere din data de 20.11.2019 expirat (valabil 48 de ore)”, a transmis luni Brigada Rutiera, potrivit Mediafax.

Martorii oculari susțin că șoferul din prima mașină a avut noroc și a fost scos la timp, pentru că la scurt timp a cazut și cea de-a doua mașină.

Noi căi de acces în nava răsturnată în Portul Midia. Ovinele sunt tranchilizate pentru a putea fi scoase de către salvat... Revoltător! Un certificat de handicap în schimbul unei sume de bani, câtorva porci, ouă sau unei bucate de brânză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x