Antena Căutare

Panică în Mehedinți. Patru vagoane ale unui tren care transporta motorină au deraiat

Patru vagoane care transportau motorină au deraiat de pe șine, în județul Mehedinți, joi dimineață. Unul dintre vagoane s-a fisurat, după ce s-a răsturnat și prezența scurgeri minore. Traficul feroviar în zonă localității Balota este în continaure blocat.

Patru vagoane ale unui tren care transporta motorină au deraiat de pe șine, în județul Mehedinți, joi dimineață. Unul dintre vagoane s-a fisurat, după ce s-a răsturnat și prezența scurgeri minore. Traficul feroviar în zonă localității Balota este în continuare blocat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Cristian Stânciu a declarat că nu există pericol de explozie în zonă și că cea mai apropiată locuință se află la aproximativ 800 de metri.

Dintre cele 4 vagoane, 3 sunt deraiate și unul răsturnat. Cel răsturnat prezintă scurgeri minore. Traficul în zonă este blocat.

La Ministerul Transporturilor a fost convocat comitetul ministerial pentru situaţii de urgenţă, iar o comisie a AGIFER va ancheta evenimentul feroviar pentru stabilirea cauzelor, informează Agerpres.

Trenurile înscrise în circulaţie până la ora 12.00 pentru care se asigură transbordare auto sunt R 9501, R 9504, IR 1797 Bucureşti Nord - Timişoara, IR 1692 Timişoara - Bucureşti Nord, IR 1591 Bucureşti Nord - Drobeta Turnu-Severin şi IR 1590 Drobeta Turnu-Severin - Bucureşti Nord.

VIDEO. Elevă bătută cu bestialitate într-un oraş din România. ”Agresorii” au filmat toată scena și au pus-o pe internet:... Banii vin, când te aștepți mai puțin. Săgetătorii vor recupera o datorie mai veche. Horoscopul zilei, 1 Februarie 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x