Căutare Live

Paște 2019. Ce prime vor da angajatorii din România și ce își doresc angajații

Paște 2019. De Paște, peste jumătate dintre angajatorii din România vor da prime sau alte beneficii salariaților. Ce valoare au primele și ce își doresc angajații să primească

paste 2019- Prime de Paste

Paște 2019. De Paște, peste jumătate dintre angajatorii din România vor da prime sau alte beneficii salariaților. Ce valoare au primele și ce își doresc angajații să primească

55% dintre anagajatorii din România vor acorda în 2019, prime sau beneficii de Paște. Cei mai mulți dintre aceștia spun că suma va fi de până la 150 de lei, în aproximativ 20% dintre cazuri valoarea primei de Paște 2019 va fi între 151 și 200 de lei, iar pentru aproximativ 30% va fi o primă chiar mai mare, arată un sondaj recent efectuat de Best Jobs.

Angajatorii care vor acorda prime de Paște 2019 au declarat, în proporție de 40% că este vorba despre prime în bani, iar restul vor da tichete cadou, coșuri cu produse specifice și chiar zile libere suplimentare.

Ce își doresc angajații de Paște

Cei mai mulți dintre angajați, peste 60% au desclarat că își doresc de Paște să primească de la angajator primă în bani, iar 12% - tichete cadou.

În mod surprinzător, aproximativ 14,5% dintre salariați visează chiar la un city break oferit de către angajator, 7,3% și-ar dori o zi liberă în plus.

Paște 2019. Unde petrec românii vacanța de Paște și pe ce cheltuie banii

Așa cum era de așteptat, cei mai mulți bani vor fi cheltuiți pe produsele tradiționale pentru masa de Paște (50,3% dintre respondenți), pe cadouri pentru familie (17,2% dintre respondenți), pentru vacanță (10%) sau haine noi, conform tradiției de Paște (5,3% dintre respondenți).

Șapte din zece angajați vor petrece sărbătorile de Paște acasă cu familia, 10,6% dintre respondenți spun că vor face o vacanță scurtă prin țară, iar 6% vor călători în afara țării.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Un polițist din Giurgiu a condus fără permis timp de 15 ani! Ce sancțiune a primit și cu ce se ocupă acum...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri