Antena Căutare

Pe cine sensibilizează? Bărbatul își jelește cele 850 de suflete care îi sunt luate cu forța după ce le-a salvat de la moarte și le-a crescut. Pe mâinile cui vor ajunge?

Radu Termure este un domn care a fost evacuat la cerere de pe terenul pe care stătea și pentru care plătea chirie. Odată cu plecarea lui, îi sunt luați și cei 850 de câini pe care i-a strâns într-o viață pentru a-i îngriji. Distribuie mai departe pentru a face cunoscută povestea și, poate, se îndură cienva să adopte un suflet!

Mesajul de mai jos a fost postat în mediul online și face înconjurul țării:

"Imaginea asta face turul grupurilor de pe Facebook. Pe cine sensibilizeaza? Intr-un colt de Romania, un Om isi plange suferinta, iar inima i se rupe in 850 de bucati. 850 de catelusi pe care i-a salvat si de care a avut grija cum a putut mai bine, ii sunt luati. O parte dintre ei pleaca cu Oameni buni. O parte asteapta sa li se decida soarta. Fie vor fi salvati de Oameni buni, fie vor fi omorati de hingheri.


Pentru cine nu stie, este vorba despre domnul Radu Termure, care este evacuat (la cererea proprietarului) de pe un teren, pe care a locuit timp de 13 ani si pentru care a platit chirie.
Un Om traieste o mare drama si in alte case din acelasi oras, alti oameni se uita la TV si asteapta sa le treaca viata.


Omul are nevoie de Oameni, sa-si salveze "copiii" si sa-i stie pe maini bune. Nu are timp, in cateva zile trebuie sa elibereze, altfel autoritatile isi vor face de cap, cum stiu ele mai bine.
Scrieti-i si Ajutati-l! Asumati-va 2-5 catei sau cati aveti posibilitatea.

Blestemele si rugamintile si emoticoanele nu ajuta. Este nevoie de implicare concreta, de mers si luat catei.


**********
Pe un grup, o copila de 12 ani scrie ca adultii rad de ea, pentru ca are grija de animalele abandonate in sat.


***********
O tanara ne-a scris ca ii este rusine sa ceara ajutor public pentru un catelus, in salvarea caruia se implica.


*************
Un mascarici s-a laudat la Antena 1 cu atrocitatile pe care le infaptuieste fata de animalutele nimanui. A descris cruzimile si inca este liber printre noi.


*********
Nu v-ati saturat? Nu va ajunge toata prostia asta si rautatea pe care o lasati sa se intample? Nu v-ati plictisit (unii dintre voi cu studii ) sa intoarceti capul si sa pretindeti ca sunteti fericiti ? Ce fumati? Nu vi s-a luat sa asteptati sa faca altii? Nu ati inteles ca mass-media promoveaza doar non-valori si prostie si indobitocire in masa?
(Hei, nu jobul, casa, masina sau copilul te face Om. Faptele tale raman. )


********
O societate in care cocalarii, misto-urile si mascaricii sunt promovati, este o societate bolnava. O societate in care Oamenii buni, care se implica, sunt de rasul indivizilor, nu merita sa existe. De ce ar fi? Doar sa consume?


*********
Vinovati sunt multi dintre bunicii si parintii nostri, pentru care animalele sunt simple obiecte menite sa-i faca pe plac bipedului. Ei ne-au indoctrinat sa tinem cont de gura lumii, sa ne calcam pe suflete si sa ignoram suferinta din jur, sa ne intindem doar cat ne tine plapuma, sa asteptam sa faca altii si statul, sa nu avem animalute la bloc....Vinovati suntem noi toti pentru ca suntem in 2019 si inca suntem barbari.


Nu, Oamenii care se implica nu se plictisesc acasa. Nu, Oamenii care fac lucruri bune nu sunt prosti, fara job, fara familii si fara capatai. Nu, activistii nu sunt doar pensionari si femei nemaritate .
Activistii sunt de doua ori Oameni, p

entru ca pe langa activitatile obisnuite, pe langa familii si indatoriri, gasesc timp sa faca si bine in jur. Activistii sunt Oameni frumosi, tineri -indiferent de varsta, deschisi la minte si la suflet, moderni si atractivi. Oamenii astia starnesc admiratie si gelozie (de acolo rasul prostesc al oamenilor mici la minte)


*******
Va provocam, sa iesiti din bula in care v-ati inchis! Va provocam sa va implicati. Faptul ca aveti 1caine/ 2 pisici nu este o scuza. Faptul ca aveti copii ar trebui sa va determine sa va suflecati manecile si sa faceti lumea asta mai buna. Educati-va si educati la randul vostru! Renuntati la atitudinea de Victima. Nu exista "Nu pot". Nu mai pasati pisica. Puteti sa salvati 1 animalut, macar temporar, pana ii gasiti o casa. Puteti si voi ce pot altii.
Fiecare Om s-a nascut cu obligatia de a face bine, daca tot ne consideram dupa chipul si asemanarea Creatorului.


Nu, emoticoanele nu ajuta. Blestemele nu ajuta. "Dumnezeu sa va ajute" se realizeaza doar prin Oameni. Binele se face prin Oameni. Nu pica mereu de Sus :(
Oameni buni, treziti-va! Este nevoie de fiecare dintre voi!"

Raed Arafat, acuzații grave! „Există mai multe interese în domeniul urgenţei”... Cartier din București, fără apă caldă și căldură de mai bine de două luni. Reprezentanţii RADET nu ştiu când vor remedia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x