Antena Căutare

Percheziţii în Alba şi Sibiu, la persoane care au pus în circulaţie bancnote euro falsificate

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, fac marţi 13 percheziţii în judeţele Alba şi Sibiu. într-un caz în care au fost puse în circulaţie bancnote euro falsificate, nouă persoane urmând să fie duse la audieri.

”Astăzi, 21 ianuarie 2020, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Iulia efectuează 13 percheziţii, în judeţele Alba şi Sibiu, la persoane bănuite de punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune. Acţiunea vizează membrii unei grupări care ar fi pus în circulaţie bancnote euro contrafăcute, cu prilejul achiziţionării de animale, de la diverse persoane”, anunţă BCCO Alba.

Poliţiştii vor pune în executare 9 mandate de aducere.

Până în prezent, au fost indisponibilizaţi 2.200 de euro contrafăcuţi.

Acţiunea se desfăşoară sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj şi beneficiază de sprijinul poliţiştilor de la serviciile pentru acţiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Alba şi Sibiu.

Sursa : news.ro

Primele imagini cu incidentul de la Constanța. Elevul de 12 ani s-a aruncat de la etaj, în școală... Prima minivacanță a anului 2020. Elevii și salariații vor avea o zi liberă în plus ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x