Antena Căutare

Pericol URIAȘ pentru România! Un fenomen îngrijorător lovește țara noastră! Zona de sud...

România este în pericol să devină un vast... deşert. Este semnalul de alarmă tras de Curtea Europeană de Conturi, care scrie într-un raport că peste o sută de mii de hectare de teren din Dobrogea, sudul Moldovei şi sudul Câmpiei Române au fost lovite de secetă extremă.

România este în pericol să devină un vast... deşert. Este semnalul de alarmă tras de Curtea Europeană de Conturi, care scrie într-un raport că peste o sută de mii de hectare de teren din Dobrogea, sudul Moldovei şi sudul Câmpiei Române au fost lovite de secetă extremă, notează Antena 3.

Fenomenul îngrijorător a început în 2008 şi se va accentua în viitor, mai spun specialiştii. Ce este şi mai grav, potrivit raportului, este faptul că Uniunea Europeană nu are o strategie pentru combaterea acestui fenomen.

Cu fenomenul deşertificării se mai confruntă şi Portagalia, Spania şi Italia.

Inconțiență maximă, nu glumă! Un șofer, surprins în timp ce conducea cu 276 de kilometri la oră! Amenda uriașă pe care a... Două cutremure s-au produs în România, în interval de câteva ore! Un seism puternic a lovit Japonia, unde au murit trei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x