Antena Căutare

Ca la război pe ulițele unui sat din Olt, după ce s-a descoperit pesta porcină! Jandarmii și medicii veterinari au venit să ucidă porcii din gospodării

Sute de jandarmi, poliţişti şi medici veterinari au intervenit în forţă în prima comună din Olt în care a apărut virusul pestei porcine africane. Pe ultiţele satului a fost ca la război. Mai mulţi localnici spun că au fost bruscaţi de jandarmi, deşi ei au vrut doar să-şi protejeze porcii sănătoşi. Trei bărbaţi riscă acum amenzi.

Sute de jandarmi, poliţişti şi medici veterinari au intervenit în forţă în prima comună din Olt în care a apărut virusul pestei porcine africane. Pe ultiţele satului a fost ca la război.

Mai mulţi localnici spun că au fost bruscaţi de jandarmi, deşi ei au vrut doar să-şi protejeze porcii sănătoşi. Trei bărbaţi riscă acum amenzi.

Dimineaţă, pe uliţa comunei Rusănești, au ajuns peste 200 de jandarmi, poliţişti şi angajaţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare.

I-au întâmpinat localnici furioşi. Cu un tractor, un bărbat a încearcat să blocheze strada, pentru a-i ţine pe medicii veterinari la distanţă.

A fost a patra zi în care oamenii care acuză autorităţile că nu au luat măsuri la timp pentru a opri virusul pestei porcine s-au opus sacrificării animalelor.

În cele din urmă, au fost nevoiţi să deschidă porţile autorităţilor.

Veste uriasă de la Guvern! Sute de mii de români ar putea avea salarii duble faţă de restul angajaţilor... 550.000 de persoane sunt aşteptate, sâmbătă, la cele aproape 450 de manifestări organizate în întreaga ţară de Ziua Naţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x