Antena Căutare

Peste un milion de români vor fi amendați în următorii doi ani!

CNADNR estimează că va trimite şoferilor prinşi fără rovinietă, în următorii doi ani, între 24.000 şi 1.116.000 de amenzi pentru roviniete. Pentru trimiterea lor compania este dispusă să plătească până la 6,69 milioane de lei fără TVA, echivalentul a 1,5 milioane de euro

CNADNR estimează că va trimite şoferilor prinşi fără rovinietă, în următorii doi ani, între 24.000 şi 1.116.000 de amenzi pentru roviniete. Pentru trimiterea lor compania este dispusă să plătească până la 6,69 milioane de lei fără TVA, echivalentul a 1,5 milioane de euro.

Zilnic la CESTRIN, organismul tehnic al CNADNR, sunt înregistrate în medie sute de contestaţii din partea şoferilor amendaţi pentru lipsa rovinietei, anunță gândul.info.

Informaţiile apar în caietul de sarcini pentru licitaţia deschisă prin care compania de autostrăzi vrea să încheie un nou contract pentru tipărirea şi trimiterea acasă a proceselor verbale de constatare a contravenţiei (PVCC).

Compania ar urma să încheie un acord cadru valabil 24 de luni şi estimează că vor fi două contracte subsecvente. Procedura de atribuire este licitaţia deschisă. Ofertele vor fi deschise pe 4 noiembrie.

Scopul contractului este achiziţia serviciilor de imprimare, anvelopare, comunicare a PVCC emise de CNADNR prin CESTRIN (organismul tehnic al CNADNR), prin intermediul sistemului informatic de emitere a rovinietei (SIEGMCR) pentru încălcarea prevederilor OG 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare a drumurilor naţionale.

Vezi continuarea AICI.

Vremea va fi frumoasă astăzi, dar de marţi se întorc ploile! Care vor fi regiunile afectate... Noi dovezi vor apărea în cazul tragediei din Apuseni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x