DOCUMENT: Dovada că Emi Pian și interlopii săi sunt protejați de șefii Poliției! Desecretizarea unor informații ar fi aruncat bomba

După ce Emi Pian, șeful clanului Duduianu, a murit, au ieșit la iveală, pas cu pas, aspecte revoltătoare legate de strânsa colaborare a interlopilor cu organe ale poliției. Acțiunea de monitorizare atetă a priveghiului a ridicat semne de întrebare în spațiul public, iar în aceste momente a ieșit la suprafață un raport semnat de Directorul adjunct al Poliției Capitalei Radu Gavriș, în care acesta aduce acuzații grave la adresa comisarului șef Bogdan Berechet, Directorul general împuternicit.

DOCUMENT: Dovada că Emi Pian și interlopii săi sunt protejați de șefii Poliției! Desecretizarea unor informații ar fi aruncat bomba

Gavriș îi explică șefului Poliției Capitalei, Bogdan Berechet că detaliile solicitate de el sunt confidențiale, ”desecretizarea” fiind sancționată conform legilor în vigoare, potrivit unui raport publicat de gândul.ro

Vezi mai jos documentul

Procurorul nu a vrut divulgarea unor informații către Poliția Capitalei

Așa cumreiese din document, șeful Poliției Capitalei i-ar fi cerut adjunctului detalii operative din dosarul morții lui Emi Pian. Potrivit adjunctului, procurorul de caz i-ar fi cerut acestuia să nu divulge sub niciun fel de informații din acel dosar.

Poliția a rugat ca Emi Pian să fie scos din casă mai repede, ca să nu se facă de râs la priveghi. Ce spune Elvis Pian, fratele interopului??

Radu Gavriș este cel care a coordonat perchezițiile domiciliare ce au avut loc, miercuri, în dosarul uciderii liderului clanului Duduianu, Emi Pian.

Ciprian şi Graţian, frații interlopului Emi, au fost ridicați de procurorii Parchetului Capitalei și duși la audieri.

DOCUMENT: Dovada că Emi Pian și interlopii săi sunt protejați de șefii Poliției! Desecretizarea unor informații ar fi aruncat bomba

Ce spune Poliția Capitalei?

”Conform regulamentelor de funcționare, precum și a normativelor în vigoare, conducătorul unității trebuie informat cu privire la toate resursele umane și materiale angrenate într-o misiune, în calitatea sa de șef al unității și ordonator de credite. Nu au fost solicitate date de interes operativ sau să cadă sub incidența dosarului penal.”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

”Este un conflict în poliție, asta este foarte clar, dl. Gavriș a provocat acest conflict, vrea să ardă niște etape să ajungă repede Inspector general”, a declarat Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Naționa al Polițiștilor, în exclusivitate la Antena3.

Frații lui Emi Pian și o rudă a interlopului, arestați preventiv pentru 30 de zile. Parchetul Capitalei: „I-au provocat leziuni la nivelul capului, feței, brațelor”

Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf si anamaria prodan care il tine in brate pe bebeto
Cum s-ar împărți imperiul Prodan-Reghecampf și cine ar primi custodia lui Bebeto. Anamaria și Laurențiu divorțează în SUA
Cum s-ar împărți imperiul Prodan-Reghecampf și cine ar primi custodia lui Bebeto. Anamaria și Laurențiu divorțează în SUA
colaj de fotografii cu rapperita lizzo acoeprit de o plasa mov
Nu îi este rușine cu greutatea sa, dar nici să iasă fără lenjerie într-o rochie transparentă. Cum arată când se întoarce cu fața diva care a atras toate privirile
Nu îi este rușine cu greutatea sa, dar nici să iasă fără lenjerie într-o rochie transparentă. Cum arată când se întoarce cu fața diva care a atras toate privirile
Cleopatra Stratan, imbracata intr-o rochie albă
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Mai multe articole

Au apărut dovezile că Emi Pian și interlopii săi sunt protejați de șefii Poliției

Potrivit impact.ro, Andrei Marius, comisar șef în cadrul structurii, a scos adevărul la iveală cu privire la destructurarea clanurilor de interlopi, după ce s-a zvonit că Serviciul Grupuri Infracționale Violente nu s-ar fi implicat în cazul morții lui Emi Pian.

Dublă tragedie în familia lui Emi Pian! Verișorul a fost găsit mort. Familia Duduienilor este la capătul puterilor

„Noi, polițiștii din cadrul Serviciului Grupuri Infracționale dorim să ne manifestăm nemulțumirea față de numeroasele atacuri și denigrări care ne-au fost aduse în ultimul timp în presă. Suntem un serviciu relativ nou (înființat în anul 2013) și funcționăm cu mai puțin de 40 de polițiști care trebuie să ne ocupăm de toată problematica infracțională de la nivelul Bucureștiului în ceea ce privește așa zisele clanuri.

Am încercat până în prezent să nu ne asumăm meritele acțiunilor noastre pentru a pune într-o lumină favorabilă întreaga Poliție a Capitalei și toți colegii noștri de la toate structurile. În prezent se duce o luptă pentru discreditarea și desființarea noastră atât din interiorul poliției cât și din partea lumii interlope care, prin intermediul relațiilor în toate sferele, încearcă să ne determine să ne oprim din activitatea noastră.

Suntem cunoscuți în lumea interlopă ca fiind structura care a cercetat și efectuat arestări în rândul tuturor marilor grupări / clanuri din București (Duduieni, Pieni, Carani, Sportivi, Ștoacă, Chira, Calu, Cămătari, Vancică) iar numele nostru sperie orice reprezentant al lumii interlope.

Nu există clan prezentat în ultimele zile în presă care să nu fi fost lucrat de către noi și față de care să nu se fi luat măsuri consistente atât pecuniare cât și față de membrii săi. Cu toate acestea, astfel de clanuri nu pot fi destructurate pe termen nelimitat deoarece sunt bazate pe o puternică componentă familială, membrii mai tineri iau locul celor în vârstă și totodată perioada deținerii este limitată.

Prin relațiile pe care și le-au construit în lumea politică, în presă și în rândul ”colegilor” noștri, reprezentanții grupărilor interlope încearcă să ne oprească din activitatea noastră. Însă, cel mai important impediment al muncii noastre este reprezentat de îngrădirile la care am fost supuși de către fosta conducere a Poliției Capitalei, îngrădiri care se simt și azi” potrivit comunicatului de presă al Serviciului Grupuri Infracționale Violente, transmis, miercuri, 12 august 2020.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri