Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Dublă tragedie în familia lui Emi Pian! Verișorul a fost găsit mort. Familia Duduienilor este la capătul puterilor

O altă tragedie a fulgerat familia Duduienilor! La scurt timp de la moartea conducătorului lor, Emi Pian, verișorul acestuia s-a stins din viață! La aflarea veștii că Florin Mototolea a fost ucis, Făgăraș Gladiatorul a făcut infarct.

Dublă tragedie în familia lui Emi Pian! Verișorul a fost găsit mort. Familia Duduienilor este la capătul puterilor

Bărbatul ar fi avut probleme cardiace și în zilele caniculare stările de rău deveneau din ce în ce mai dese, iar vestea morții lui Emi Pian i-ar fi provocat un atac de inimă, potrvit surselor Cancan.ro.

Făgăraș Gladiatorul era un personaj respectat în comunitate, bărbatul avea o legătură strânsă cu verișorul Emi și cu restul familiei Duduianu.

Lovitură de grație în cazul uciderii lui Emi Pian! A cui era casa în care interlopul a fost înjunghiat. La mijloc sunt sume uriașe de bani

Florin Salam la Pian, Sorin Copilul de aur la Gladiator

Se pare că în timp ce Florin Salam bocea la căpătâiul lui Emi alături de familia și cunoscuții acestuia, Sorin Copilul de Aur se afla la priveghiul lui Făgăraș și cânta durerea apropiaților.

În aceeași zi, cei veniți să-și ia rămas bun de la Emi, au fost și la Făgăraș Gladiatorul care s-a stins din viață la scurt timp după Pian.

Fiul lui Emi Pian, îngenuncheat de durere! Cum și-a luat adio de la tatăl lui! A emoționat mii de oameni! „Nu pot să cred nici acum!”

Cine este verișorul lui Emi Pian, Făgăraș Gladiatorul?

Cunoscut ca fiind verișorul lui Florin Mototolea, acesta făcea parte dintr-o familie care s-ar ocupa cu farmece și vrăjitorii la capătul Bucureștiului, în Ilfov.

Clanul Duduienilor a fost cutremurat de două morți fulgerătoare care au adus lacrimi și multă durere în suflet celor apropiați. "Regii" lor s-au stins din viață: Gladiatorul și Pian.

Recomandari