Antena Căutare

Pitesti: A dat nastere la zece copii si i-a abandonat pe toti

Cine nu a avut parte de copii, ar da orice sa fie binecuvantat macar cu unul. O femeie din Pitesti a avut prea multi si i-a abandonat, pe rand. Din cei 10 prunci carora le-a dat viata, opt au fost lasati in grija statului iar altul, la bunici. Ultima, o fetita frumoasa si perfect sanatosa a fost parasita acum o luna, in spitalul de urgenta din oras.

Copila a venit pe lume in urma cu o luna. Mama nu a vrut sa declare cine este tatal si in plus, le-a dat medicilor o adresa falsa. Politistii i-au dat totusi de urma. Dar nu o pot obliga sa-si ia copilul inapoi.

Saptamana viitoare, bebelusul va fi preluat de o asistenta maternala. Aceeasi care mai are grija si de surioara ei, abandonata in acelasi fel, acum 4 ani.

Din cei 10 copii ai femeii, 8 sunt crescuti de stat. Un baiat care acum a depasit varsta majoratului a ajuns in grija bunicilor iar o fetita de 2 ani se afla la ea. O abandonase la nastere, dar intre timp s-a razgandit si a luat-o inapoi.

Femeia, in varsta de 38 de ani, ar putea acum sa ramana si fara singurul copil pe care l-a pastrat langa ea. Autoritatile se tem insa ca nasterile nu se vor opri aici, iar bebelusii vor impartasi aceeasi soarta cu fratii lor.


Aproximativ 10.000 de locuri de munca disponibile, in luna aprilie. Vezi unde se fac angajari!... Bucuresti: Doua tinere, gasite moarte intr-o masina. Au fost ucise de o supradoza de droguri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x