Antena Căutare

Ploaie de amenzi pentru pietonii care au traversat strada neregulamentar in Timisoara

Trecerile de pietoni raman optionale pentru multi romani. O dovedesc statisticile, care ii fac vinovati de producerea celor mai multe accidente inregistrate anul trecut. La Timisoara, fiecare traversare ilegala a fost pedepsita de agenti. Iar amenzile nu au fost putine

Tramvaiul ii orbeste pe multi pietoni si ii face sa se aventureze in traversari de-a dreptul extreme. Ieri, insa, au platit pentru comoditate. Slalomul printre masini a fost urmarit de agenti de politiei.

Fiecare ilegalitate a fost motivata. Niciuna nu a scapat nepedepsita. “Traversarea neregulamentara a pietonului este cauza principala a accidentelor de circulatie pe care am avut-o in anul precedent”, a declarat comisarul-sef Nicolae Istrat de la Politia Rutiera Timis.

Din 243 de accidente grave ce s-au produs de la inceputul acestui an in judetul Timis, 46 au fost cauzate de indisciplina pietonilor.

Peste 60 de cranii de cabaline, descoperite pe un camp din judetul Satu Mare... Metoda inedita de asfaltare: Doi muncitori arunca bitum peste gropi, direct din bena unui camion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x