Antena Căutare

Ploi si temperaturi scazute in majoritatea zonelor tarii. Vezi prognoza pe trei zile!

Ploile continua si astazi in sudul si sud-estul tarii, iar maximele scad. In vest, unde este ceva mai cald decat normal, mercurul urca si la 20 de grade. In noaptea de luni spre marti, ploile vor cuprinde vestul, nordul si centrul tarii. Marti, un aer cald va aduce in estul si sud-estul tarii o incalzire.

Scapam de ploi si in Capitala, dar norii raman destul de adunati pe cer, iar maxima abia daca urca la 11 grade.

Marti norii se aduna peste vestul, centru si nordul tarii, iar ploile acopera arii mari in aceste regiuni. Spre seara si noaptea spre miercuri ploile trec muntii si vor aduce la altitudine chiar ninsori. In plus, simtim o racire drastica in vestul tarii, unde abia daca se mai ating 12 grade la Oradea si 14 la Timisoara. In schimb, in est, va fi mai cald si cu 7-8 grade, cu valori ce vor atinge si 19-20.

In Capitala vremea se incalzeste marti. Meteorologii promit 18-19 grade, iar norii aducatori de ploi vor sosi abia marti noaptea.

Miercuri, cerul va fi temporar noros si doar pe arii restranse va mai ploua slab. Seara si noaptea nebulozitatea se va accentua si va ploua in nordul, centrul, estul, sud-estul tarii si izolat in celelalte regiuni. In zona montana inalta, tecator, vor fi si precipiatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta unele intensificari la munte, in est si pe arii restranse in rest. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 1 si 8 grade.

sursa:Jurnalul


foto: Intact Images

Sorin Ovidiu Vantu, reclamat la Parchet pentru amenintare si santaj... VIDEO! Ilfov: A vrut sa glumeasca, dar a sfarsit spanzurat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x