Antena Căutare

Ploile fac ravagii in tara: Un om a murit si zeci de localitati sunt afectate de viituri

Bilant negru dupa ploile din ultimele zile. Un om a murit luat de viitura, 11 localitati au fost din nou afectate si zeci de familii au fost evacuate in judetul Bacau. In Suceava, 30 de case au ramas izolate, iar in Iasi, apa a inundat 25 de locuinte. In unele locuri, apa a ajuns chiar si la 3 metri.

Autoritatile au dispus evacuarea a sute de localnci din zonele afectate. Pe strazile din Bacau, oamenii ar fi avut nevoie mai curând de barci. Canalizarea n-a mai putut prelua viitura, asa ca apa a inundat curti si case.

In judetul Suceava, un tânar a fost salvat in ultima clipa, dupa ce a fost luat de ape, informeaza Antena3. In comuna Cornu Luncii, 30 de case au ramas izolate, iar 60 de gospodarii sunt afectate de inundatii.

In judetul Neamt, sapte comune au fost inundate, iar in Alba, sute de localnici au ramas izolati, dupa ce drumul de acces a fost rupt de ape.

Sursa: Jurnalul.ro
Foto: Intact Images

Romania nu va rata integrarea in Schengen din cauza tiganilor... Presedintele ANI, Catalin Macovei, audiat ca martor la DNA, in dosarul lui Dan Diaconescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x