Antena Căutare

Poliţia face cercetări pentru vătămare corporală din culpă la Şcoala 133 din Bucureşti, unde 23 de elevi au ajuns la spital după o operaţiune de dezinfecţie

Poliţia face cercetări pentru vătămare corporală din culpă la Şcoala 133 din Bucureşti, unde 23 de elevi au ajuns marţi la spital după o operaţiune de dezinfecţie.

”În urma situaţiei înregistrate ieri, 21.01.2020, la Şcoala generală nr. 133, din sectorul 4, Direcţia Generală de Poliţiei a Municipiului Bucureşti , prin Serviciul Investigaţii Criminale al Poliţiei Sectorului 4 s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4”, aanunţat Poliţia Capitalei.

Elevii Şcolii 133 din Capitală au fost evacuaţi marţi, 23 dintre ei ajungând la spital cu dureri de cap, după o operaţiune de dezinfecţie făcută de Societatea Dezinfecţie şi Deratizare SRL. Primăria sectorului 4 afirmă au fost folosite substanţele BIONET A15 şi INSEKTUM şi că acestea sunt omologate. Cursurile au fost suspendate pentru 72 de ore.

Sursa : news.ro

Măsuri drastice pentru combaterea gripei. Numărul îmbolnăvirilor crește alarmant: Mai multe școli rămân închise... Vești excelente pentru români. Aceste categorii de persoane vor primi mai mulți bani de la stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x