Antena Căutare

„Tai 20 dintre voi până mă prindeţi, javrelor!“. Polițiști amenințați cu un cuțit, în Craiova! Scandal în fața unor copii!

Un bărbat din Craiova a amenințat cu un cuțit câțiva polițiști care i-au cerut să dea muzica mai încet, după ce vecinii lui s-au plâns că sunt deranjați. Soția individului a filmat scandalul, ce s-ar fi petrecut în fața a doi copii. 

„Tai 20 dintre voi până mă prindeţi, javrelor!“. Polițiști amenințați cu un cuțit, în Craiova! Scandal în fața unor copii!
„Tai 20 dintre voi până mă prindeţi, javrelor!“. Polițiști amenințați cu un cuțit, în Craiova! Scandal în fața unor copii!

Dezbrăcat şi înarmat cu un cuţit, bărbatul i-a înjurat şi ameninţat pe polițiști că-i omoară dacă vor îndrăzni să păşească în curtea lui. Soţia care filma întreg scandalul a sărit şi ea la poliţişti, înarmată cu un fier. Totul s-a întâmplat în faţa a doi copii minori.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile. Poliţiştii au stat în faţa porţii bărbatului minute în şir şi nu au reuşit să-l calmeze.

Citește și: Un polițist din Baia Mare ajută vârstnicii să își completeze declarațiile pe proprie răspundere! „M-a marcat când am văzut un bătrânel care se uita speriat după un echipaj de poliție” - VIDEO

„Ce, mă, n-avem voie să ascultăm muzică la noi în curte? Care-i problema? Pe cine a deranjat, în curtea lui?", au întrebat cei doi soţi. În cursul monologului, bărbatul s-a recomandat de câteva ori drept "Măcelaru". „Tai 20 dintre voi până mă prindeţi, javrelor!“, le-a mai transmis el.

Cum a fost sancționat scandalagiul

În urma celor întâmplate, bărbatul s-a ales cu două două amenzi şi un dosar penal, potrivit adevarul.ro.

Citește și: I-a tuşit în față unui poliţist din Cluj și i-a spus că îi dă coronavirus! Cum va fi pedepsit

„În cursul zilei de 7 aprilie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Craiova au fost sesizati cu privire la faptul ca, la o locuinta din Craiova, se asculta muzica la o intensitate mare, fiind deranjata linistea in zona respectiva. Ajungand la fata locului, fortele de ordine au identificat un barbat de 45 de ani, din Craiova, care se afla in curtea locuintei sale, impreuna cu familia, acesta avand o atitudine recalcitranta la adresa celor care intervenisera la eveniment.

Astfel, avand in vedere cele constatate, politistii au aplicat doua sanctiuni contraventionale celui in cauza, pentru tulburarea ordinii si linistii publice si pentru proferarea de injurii si cuvinte jignitoare. De asemenea, in urma analizarii imaginilor aparute in spatiul public, a fost deschis un dosar penal in care sunt efectuate cercetari pentru savarsirea infractiunii de ultraj, pentru amenintarile care ar fi fost adresate fortelor de ordine", a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Soțul unei asistente din Piatra Neamț se zbate între viață și moarte. Copilul de 10 ani, infectat și el cu coronavirus: ... Așa arată pandemia de coronavirus în România. Suntem într-o etapă critică a răspândirii: „Distanțarea, mai importantă ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x