Antena Căutare

Medicii români pleacă bolnavi din spitale! Posibil focar de coronavirus în Olt, după ce o asistentă de pe Ambulanță s-a infectat

Este alertă la Servicul Judeţean de Ambulanţă Olt, după ce o asistentă medicală a fost diagnosticată cu COVID-19. Femeia a intrat în contact cu 50 de colegi. Oamenii au fost nevoiţi să intre în izolare la domiciliu. Până acum 2.625 de cadre medicale şi personal auxiliar au fost infectate cu noul virus.

Până acum 2.625 de cadre medicale şi personal auxiliar au fost infectate cu noul virus, iar patru dintre ei au murit. Ultimul, un reputat medic de la spitalul Universitar din Capitală.

Bilanț coronavirus în România: Aproape 200 de cazuri în ultimele ore

Alte 196 de cazuri noi de coronavirus s-au înregistrat în România, în ultimele 24 de ore. Grupul de Comunicare Strategică anunță că, până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 332.487 de teste.

Situație fără precedent! Se reînnumără cazurile de covid la Suceava după ce s-ar fi raportat 700 în plus: "Au fost găsite multe date ale unor persoane care nu pot fi identificate"

De asemenea, potrivit GCS, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.387 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.356 au fost declarate vindecate și externate. Alt 1141 de persoane au murit din cauza coronavirusului.

Oficial! Cine scapă de purtarea obligatorie a măștii de protecție, în România! Excepții aprobate de Ministerul Sănătății... IPS Teodosie vrea să repete Slujba de Înviere și să ofere credincioşilor Lumina de Paşti. Data programată de Arhiepiscop...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x