Antena Căutare

Povestea bărbatului transgender care a născut natural. „Dacă toți bărbații ar da naștere copiilor, atunci sarcina ar fi luată în serios”  VIDEO

Un bărbat transgender a ales să își păstreze pântecul în momentul tranziției deoarece își dorea un copil. După ce a trecut prin prima naștere și-a împărtășit și prima părere. „Este groaznic”

Un bărbat transgender a ales să își păstreze pântecul în momentul tranziției deoarece își dorea un copil. După ce a trecut prin prima naștere și-a împărtășit și prima părere. „Este groaznic”

Freddy McConnell, în vârstă de 32 de ani, este subiectul unui documentar produs de către BBC „Seahorse: The Dad Who Gave Birth” , care descrie sacrificiile prin care a trebuit să treacă un bărbat pentru a da naștere unui copil.

„Dacă toți bărbații ar da naștere copiilor, atunci sarcina ar fi luată în serios” , a declarat acesta.

Freddy a reușit să nască la a doua încercare de a utiliza un donator de spermă. Pentru a putea naște a trebuit să înceteze administrarea de testosteron , fapt care a avut o serie de efecte. Părul facial a devenit mai umed, șoldurile s-au lărgit, burta s-a înmuiat și a înceut să vorbească din gât.

A început să aibă ciclu menstrual și a reușit să nască natural, în apă. „Nu-mi place ideea că am tampoane în geantă.”

Datorită Legislației Marii Britanii prin regulile stabilite în 1836 de către Oficiul Registrului General, Freddy nu poate fi numit tată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doi tineri, ucişi de tren în acelaşi loc, la patru luni distanţă! Mecanicul trenului: ”Mi-a apărut intenţionat în faţă!”... Amenzile pentru persoanele care nu-și curăță terenurile de ambrozie, triplate! Persoanele juridice ar putea să plătească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x