Antena Căutare

"Tati? Știu că e miezul nopții. Mă primiți? Tati, sunt însărcinată… ". Tatăl nu a avut curajul să-i spună adevărul: „Trebuie să învățăm să fim atenți la copiii noștri”

Copii sunt un aevărat dar de la Dumnezeu, însă acest lucru nu face meseria de părinte să fie ușoară! Dar ce înseamnă să fii părinte?

Copii sunt un aevărat dar de la Dumnezeu, însă acest lucru nu face meseria de părinte să fie ușoară! Dar ce înseamnă să fii părinte? Înseamnă să cunoști iubirea care izvorăște necondiționat și capacitatea de a fi alături de copilul tău în cele mai grele situații! Aceasta este și povestea uluitoare a unui tată care a primit un apel disperat de la "fiică" în mijlocul nopții!

Era seară, abia trecut de miezul nopții, când telefonul tatălui sună alarmant la căpătâiul acestuia! O voce tremurândă șoptește în receptorul telefonului: „Tati?”. La auzul glasului înăbușit de lacrimi, soțul i-a strâns mâna nevestei cu putere...

Copila a continuat: „Tati, știu că este târziu, dar te rog să nu spui nimic, și înainte să mă întrebi tu, recunosc că am băut! Am alergat câțiva kilometri! Tot ce am putut gândi este cât de dureros ar fi pentru tine ca un polițist să vină la ușă și să îți spună că am fost ucisă. Vreau să vin acasă! Știu că am greșit când am fugit, știu că ai fost îngrijorat. Trebuia sa te sun mai demult, dar mi-a fost frică…”

Bărbatul povestește că imaginându-și chipul fiicei lui a început să lăcrimeze.

„Lasă-mă să termin!”, spunea ea disperată. „Sunt însărcinată, tati. Știu că nu ar trebui să beau acum, mai ales acum… Dar mi-e frică, tati! Sunt atât de speriată!”

Soția a tresărit din pat când soțul i-a făcut un gest din cap. Între părinți s-a lăsat tăcerea...

Fataa continuat: „Mai ești acolo? Te rog să nu îmi închizi! Am nevoie de tine. Mă simt atât de singură!”

„În timp ce conduceam mașina pe șosea m-am gândit la ce ai spune tu dacă aș conduce beată, așa că m-am oprit la acest telefon public ca să fac comandă la un taxi. Vreau să vin acasă!”, a continuat ea.

„Asta e bine, draga mea!”, i-a răspuns bărbatul.

Soția îl îl aproba din gesturi dându-i de înțeles că este corect cum a procedat!

„Dar să știi că pot să conduc și singură!”
„Nu!”, i-a răspuns înspăimântat. Te rog să aștepți un taxi!. Nu îmi închide până nu vine taxiul”, răspunde bărbatul mușcându-și buzele de teamă.

„Vin acasă, tati.”

Bărbatul s-a ridicat imediat din pat și cu ochii în lacrimi s-a oprit în ușa camerei fiicei lui de 16 ani care dormea în camera alăturată. Soția a venit din spate și l-a luat în brațe în timp ce amândoi priveau la patul copilei.

„Trebuie să învățăm să fim atenți la copiii noștri”, îi spune bărbatul.

„Vom învăța”, îi răspunde soția. „Oare va ști vreodată că a format greșit numărul de telefon?”, a continuat ea.

Și-a privit fiica în timp ce dormea, apoi i-a răspuns soției lui: „Poate nu a fost atât de greșit acel număr de telefon”.

Copila se trezește: „Mamă, tată, ce faceți aici?”

„Învățăm”, i-a răspuns tatăl.
„Ce învățați?”, întreabă fiica nedumerită.
„Să ascultăm…”, i-a șoptit în timp ce o mângâia pe obraz.

(sursa: stiaica.info)

Valul saharian, blocat deasupra României! Anotimpurile s-au inversat: ”Urmează zile și nopți tropicale, până la mijlocul... Șoferii, nevoiți să plătească până la 500 de lei. Decizia privind ridicarea mașinilor în Capitală ar putea fi anulată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x