Antena Căutare

Povestea impresionată a lui Marian, bărbatul fără mâini! E invalid, dar e mai puternic decât oricine: Se bucură de viață și poate face orice!

Momente emoționante în această seară, la ”Acces Direct”, unde cu ocazia aniversării a 21 de ani de Antena 1, Simona Gherghe prezintă povești de viață care mai de care mai impresionante.

Momente emoționante în această seară, la ”Acces Direct”, unde cu ocazia aniversării a 21 de ani de Antena 1, Simona Gherghe prezintă povești de viață care mai de care mai impresionante.

Una dintre acestea este povestea lui Marian, omul fără mâini. Ca un veritabil campion al încercării, acesta a fost condamnat să se descurce fără mâini, iar acest lucru îi reușește foarte bine, chiar dacă îi e greu.

O viaţă care pentru unii nu s-ar numit aşa, dar şi o sotie şi doi copii. Ei sunt, pentru Marian, braţele invizibile, divine, care îi dau forţă să meargă spre o viaţă altfel, dar frumoasă. A învățat să se descurce fără brațe și singurele lucruri pe care nu le poate face este să-și lege șireturile și să-și încheie naturii. Ba chiar gătește, iar acest lucru a dovedit, în direct, la Acces Direct.

De asemenea, astăzi, a avut parte de o surpriză. Singura lui șansă la o viață normală sunt niște proteze, care costă foarte mult. Antena 1 este alături de Marian și a pus la cale o acțiune de caritate.

Despre ce e vorba, aflați în clipurile de mai sus!

Jurnalista fără suflet! A scandalizat milioane de oameni, însă nimeni nu a știut ce se ascunde în spatele imaginii drama... Daniel Osmanovici, efort susținut de 10 ORE! Dan Capatos și Cătălin Bordea sunt alături de Kassandra!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x