Antena Căutare

Povestea tragică a unui milionar! David Glasheen a ajuns să trăiască cu câinele după ce a pierdut toată averea

În urmă cu 40 de ani, David Glasheen deținea o companie minieră de succes, care extrăgea aur în Papua Noua Guinee, însă a reușit să piardă toată averea, aproximativ 37 de milioane de dolari, în urma unui crah bursier.

Povestea tragică a unui milionar! David Glasheen a ajuns să trăiască cu câinele după ce a pierdut toată averea
Povestea tragică a unui milionar! David Glasheen a ajuns să trăiască cu câinele după ce a pierdut toată averea

După ce a pierdut toți banii, David a pierdut tot în viață, soția sa l-a părăsit, iar ulterior Glasheen s-a mutat pe insula Restoration, în apropiere de Australia. Pe insula, viața acestuia nu a fost deloc ușoară, bărbatul și-a rupt șoldul, a reușit să se târască 60 de metri timp de o oră pentru a putea ajunge la telefonul prin satelit cu ajutorul căruia a cerut ajutor.

„Aţi auzit zicala 'măsori de două ori, tai o dată'. Ei bine, măsori de cinci ori, tai o dată aici unde sunt eu. Nu îţi permiţi să faci greşeli”, a declarat Glasheen, acum în vârstă de 76 de ani. Însă a adăugat că trăiește în paradis. „Aici nu sunt probleme, ci doar oportunităţi care îţi construiesc caracterul”

David locuieşte acum împreună cu câinele său şi părăseşte insula doar o dată pe an ocazia cu care aduce provizii de hrană.

Singurul lucru care îi lipsește acestuia din momentul în care a pierdut tot este familia, mai exact un fiu de 21 de ani și o fiică pe care nu mai a văzut-o de ani.

David Glasheen are însă câteva probleme cu autorităţile din Australia, care doresc ca el să părăsească insula.

Trei minori au ajuns în comă alcoolică la spital! Micuții au folosit banii de la colind pentru a cumpăra coniac... Accident dramatic cu șapte răniți, în Pasul Mestecăniș. O fetiță de șapte ani este în stare gravă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x