Antena Căutare

Predicția din 2008: ”În 2020, o pneumonie puternică va exploda în lume, rezistând la tratamente”. Îi cumpărai cărțile la metrou!

În 2008, în ”Sfârșitul zilelor”, autoarea americană Sylvie Browne, care susținea că are abilități de medium, scrie că prin ”2020, o puternică boală asemănătoare cu pneumonia va exploda în lume, atacând plămânii și căile respiratorii, fiind rezistentă la gtratamentele cunoscute atunci”. Cărțile doamnei Browne se vindeau ca pâinea caldă la gurile de metrou din București, cu 15 ani în urmă

Predicția din 2008: ”În 2020, o pneumonie puternică va exploda în lume, rezistând la tratamente”. Îi cumpărai cărțile la metrou!
Pasajul din ”Sfârșitul zilelor”, 2008, unde se vorbește de o epidemie asemănătoare cu cea din zilele noastre. Sau nu?

Sylvia Celeste Browne (1936 - 2013) a fost o autoare americană care a susținut că este un medium cu abilități psihice. A apărut în mod regulat la televiziune și radio, inclusiv în emisiunea ”The Montel Williams” și ”Larry King Live”, și a găzduit o emisiune de radio online de o oră la ”Radio Hay House”. A încercat, în dese rânduri, să facă ”predicții”, multe dintre ele neadeverite. A luat contact cu rudele copiilor dispăruți, pentru a ”preciza” locul în care se află aceștia. Cu toate că a fost, în general, un personaj controversat, a avut succes uriaș cu cărțile scrise, multe dintre ele găsinduse de vânzare, cu 15-20 de ani în urmă, la tarabele din gurile de metrou bucureștene.

”Sfârșitul zilelor” este o lucrare de-a Sylviei Browne din 2008. La un moment dat, autoarea scrie. „În jurul lui 2020, o boală severă, asemănătoare pneumoniei, se va răspândi pe tot Globul, atacând plămânii și tuburile bronșice și rezistând tuturor tratamentelor cunoscute. Aproape mai deranjant decât boala în sine va fi faptul că va dispărea brusc, la fel de repede cum a apărut, va ataca din nou zece ani mai târziu, apoi va dispărea complet." Câteva rânduri interesante în contextul pandemiei de coronavirus din zilele noastre.

”În jurul lui 2020” e clar. Nu vorbim de un an calendaristic bine definit, dar aproximarea pare ok. Corect, marja e mare, poate fi 2017 sau, la fel de bine, 2024, dar, ținând cont că ”predicția” sosește din 2008, admitem că poate se poate referi la 2020.

Coronavirusul, „prezis” într-o carte din 1981? Cele mai mari minciuni despre Covid-19, date în vileag! „Cine a fost infectat nu scapă cu viață!”

”O boală severă, asemănătoare cu pneumonia”. Specialiștii afirmă că epidemia cu coronavirus nu are legătură cu pneumonia. Majoritatea celor infectați (aproximativ 80%), prezintă simptome ușoare și se recuperează bine, iar boala are o rată a mortalității cuprinsă între 2 și 4%. Există două tipuri de coronavirus - sindormul respirator acut sever și sindromul respirator din Orientul Mijlociu - ce pot provoca ”infecții respiratorii severe”, dar Covid-19 nu se află printre ele. În comparație, SARS și MERS sunt mult mai letale. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că în accepțiunea publicului larg coronavirusul este asociat fie cu pneumonia, fie cu infecția respiratorie...

„Ne-a prins coronavirusul! Unii dintre noi ne-am crezut ca și morți, când COVID-19 ne-a izbit ca un tăvălug” FOTO

”Se va răspândi pe tot Globul” - aici nu avem ce comenta.

”Atacând plămânii și tuburile bronșice” - nici aici nu prea există comentarii, coronavirusul fiind legat de căile respiratorii.

Ce medicamente să NU iei dacă ai coronavirus! Acestea AGRAVEAZĂ infecția cu Covid-19

”Rezistând tuturor tratamentelor cunoscute” - Medicii știu exact cum să trateze această boală, ce nu opune rezistență la tratamentele cu antibiotice.

”Va dispărea brusc, la fel de repede cum a apărut” - Din păcate, Covid-19 nu pare că se stinge și, din octombrie 2019, de la primele cazuri, se extinde tot mai mult. Cu toate acestea, țări precum China, de unde se presupune că a pornit, au anunțat, în ultimele zile, o reducere masivă, aproape de zero, a celor infectați.

”Să fiu al dracu', mai bine mă băgau în pârnaie! Am luat coronavirus de la o înmormântare și de la un grătar!” Pacientul zero!

Cât despre ”reapariția de peste zece ani”...

”Să fiu al dracu', mai bine mă băgau în pârnaie! Am luat coronavirus de la o înmormântare și de la un grătar!” Pacientul... ”Ai vrut să ucizi 3.000.000 de oameni. Ce naiba suflet poți avea, frumoaso?” O singură femeie ține o țară în șah!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x