Antena Căutare

Prefectul din Prahova cere demisia comandantului Gruparii de Jandarmi Prahova, dupa incidentele de meciul Petrolul-Steaua

Prefectul judetului Prahova, Florin Dobre, a cerut, luni dupa-amiaza, demisia comandantului Gruparii de Jandarmi Prahova, colonelul Stefan Burlacu. Solicitarea vine dupa bataia de la meciul de fotbal Petrolul Ploiesti - Steaua Bucuresti, care a avut loc duminica seara, informeaza Antena3.


Scene incredibile petrecute pe un stadion din Romania in 2011. In minutul 43 al meciului Petrolul - Steaua din etapa a 12-a din Liga I, un spectator a intrat pe gazon si l-a lovit cu pumnul pe Galamaz.

Jucatorii stelisti au reactionat, iar Martinovic si Stanca l-au lovit la randul lor pe spectatorul ploiestean, arbitrul Robert Dumitru eliminandu-i pe cei doi.

Dupa cateva minute de proteste ale ros-albastrilor si de incercari ale arbitrului de a calma spiritele, Mihai Costea a inscris din penalty si a dus scorul la 2-0 pentru Steaua, insa meciul nu a putut continua pentru ca, abia intrat pe teren, Tatarusanu a fost lovit de o torta aruncata din peluza ocupata de suporterii Petrolului.

Dupa cel de-al doilea incident, arbitrul Robert Dumitru a trimis cele doua echipe la cabine, iar meciul a fost intrerupt.

foto: obiectivbr.ro

UE va impune o taxa de poluare pe centralele de apartament, din 2013 sau 2015... VIDEO! Restaurant de lux in flacari in Centrul Vechi al Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x