Antena Căutare

VIDEO! Restaurant de lux in flacari in Centrul Vechi al Capitalei

Un incendiu a izbucnit, luni dupa-amiaza, la un imobil din Centrul Istoric al Capitalei, trei persoane fiind transporate la spital pentru ingrijiri medicale. Incendiul a izbucnit la parterul unei cladiri unde functioneaza un bistro francez. Dupa aproximativ o ora de lupta cu flacarile, incendiul a stins de pompieri.




Pompierii au intervenit cu dificultate din cauza accesului greu. La fata locului au fost trei autospeciale, iar echipajele pompierilor au intervenit pentru localizarea si stingerea incendiului cu trei autospeciale cu apa si spuma, o autoscara mecanica.

La fata locului a fost prezent si un echipaj de prim-ajutor. Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, doi adulti - unul intoxicat cu fum si un altul care a suferit un atac de panica - si un adolescent de 16 ani. Cei trei vor fi dusi la spital.

O comisie de ancheta va analiza contextul producerii incendiului, urmand sa fie determinata cauza.

Focul a afectat etajul intai al unui imobil la parterul caruia functioneaza restaurantul la Bonne Bouche, localul nefiind afectat de flacari.


Prefectul din Prahova cere demisia comandantului Gruparii de Jandarmi Prahova, dupa incidentele de meciul Petrolul-Steau... Microbuzul implicat in accidentul din Ungaria circula ilegal, iar soferul nu era obosit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x