Antena Căutare

Prețul gazelor scade, începând de astăzi! Câți bani vor economisi consumatorii casnici

Prețul gazelor naturale scade, începând de luni, 1 iulie, cu 5% pentru toţi consumatorii în regim reglementat, după cum a anunțat Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie.

Prețul gazelor naturale scade, începând de luni, 1 iulie, cu 5% pentru toţi consumatorii în regim reglementat, după cum a anunțat Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie.

„Comitetul de reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE a aprobat, în şedinţa de luni, 24 iunie 2019, preţurile pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale la clienţii casnici, valabile începând cu data de 1 iulie 2019. Astfel, preţurile pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale pentru un număr de peste trei milioane clienţi casnici cu un consum anual mai mic de 280 MWh, calculate în conformitate cu prevederile metodologiilor în vigoare, vor înregistra o scădere de peste 5% pentru întreaga piaţă de furnizare reglementată”, a anunţat ANRE printr-un comunicat.

Gazele naturale se ieftinesc datorită faptului că au scăzut prețurile celor doi mari furnizori de pe piaţa reglementată a gazelor naturale.

Astfel, preţul gazelor cumpărate de la E.ON Gaz Furnizare România scade cu 3,71%, iar cel al Engie România va fi mai mic cu 7,89%.

Reparaţii la Podul Grant. Circulaţia pe sensul Turda - Crângaşi este închisă de astăzi. Iată rutele alternative... Bacalaureat 2019 începe azi! Ce se întâmplă dacă un elev e eliminat la BAC...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x