Antena Căutare

Previziuni sumbre despre marele cutremur: „În următoarea perioadă se vor modifica energiile Pământului”

Previziuni sumbre despre marele cutremur ce ar putea să se abată asupra țării noastre. Parapsihologul şi terapeutul Florentina Daniela Ion a vorbit în cadrul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars despre fenomenele care ar putea să ne îngrijoreze în perioada următoare.

Previziuni sumbre despre marele cutremur ce ar putea să se abată asupra țării noastre. Parapsihologul şi terapeutul Florentina Daniela Ion a vorbit în cadrul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars despre fenomenele care ar putea să ne îngrijoreze în perioada următoare.

"Din păcate, la noi, în Buzău, vor fi mici cutremure până la 4-4,3 grade şi alunecări de teren. Se vor produce atentate asupra politicienilor în lumea întreagă, dar nu vreau să provocăm panică. Prin rugăciune personală şi colectivă am putea atenua aceste schimbări, aceste tensiuni. Este anul câinelui de pământ şi se vor petrece cele mai multe rupturi şi cutremure pe tot globul. La nivel planetar au loc schimbări de energie, vor fi modificări de temperatură bruscă. La sfârşitul anului euro va atinge pragul de 5,2. România se va zgudui, mai ales în Vrancea", a spus Florentina Ion, la Antena Stars.

Invențiile au menirea de a ajuta societatea, afirmă câștigătorii SAB... O adolescentă din Mătăsari a fugit de acasă, cu fetița ei de opt luni! Părinții o caută cu disperare! Ar fi plecat la un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x