Antena Căutare

Prima noapte cu restricții în România, din cauza pandemiei de coronavirus! Au fost date primele amenzi! Cum au reacționat românii sancționați. „Aberant!” - VIDEO

Autoritățile au dat primele amenzi persoanelor care au ieșit din casă fară un motiv întemeiat și fără declarație, în prima noapte cu restricții la ieșirea din izolare în România, în contextul pandemiei de coronavirus. 

Cei care au ieşit pe străzi după orele 22.00 au fost opriţi imediat de poliţişti şi jandarmi pentru controlul actelor.

Tânăr infectat cu coronavirus, mesaj înfiorător, de pe un pat de spital

În Bucureşti şi Ilfov, cei mai mulți dintre șoferii care au fost opriți aveau asupra lor formularele justificative și veneau, în special, de la serviciu.

Polițiștii au oprit toată circulația la intersecția Bragadiru Clincen, pentru a-i verifica pe șoferi dacă au la îndemâna actele impuse de lege.

Aceste acţiuni sunt la nivel naţional începând de astăzi pe toată perioada menţinerii acestor restricţii, pentru respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID 19, conform ordonanţei militare numărul 2 pe 2020.

Forțe impresionante de ordine au luat cu asalt şi străzile din marile oraşe. Oamenii legii i-au amendat cu minimum 100 de lei pe cei care circulau după ora 22.00 și nu aveau asupra lor formularul care să justifice deplasarea.

Urmăriți clipul de mai sus din „Observator” pentru a vedea câteva cazuri de nerespectare a restricțiilor, precum și reacții ale românilor amendați.

Cum au murit primii șapte români ale căror decese au fost cauzate de noul coronavirus! Au fost testați cu întârziere pen... Buzău: Încă trei persoane au fost diagnosticate cu coronavirus, numărul total al cazurilor diagnosticate în judeţ ajungâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x